VESTI
subota, 13 februar 2016
Baner
Baner

ATA Life Style: U trendu

Slavimo ljubav na Sava Promenadi

Slavimo ljubav na Sava Promenadi

Slavimo ljubav na Sava Promenadi Dešavanja na Sava Promenadi se nastavljaju i u 2016. godini i to obeležavanjem Dana zaljubljenih, 14. februara u periodu od 13 do 17 sati.Zaljubljeni parovi će...

Redakcija 12 feb 2016 U trendu

Čitaj dalje

Veliki osmeh za malo iznenađenje

Veliki osmeh za malo iznenađenje

Veliki osmeh za malo iznenađenje Kompanije MasterCard, NIS i maloprodajni lanac IDEA otpočinju promotivnu kampanju za sve korisnike MasterCard i Maestro kartica, u okviru koje će potrošači dobijati slatka iznenađenja za...

Redakcija 12 feb 2016 U trendu

Čitaj dalje
Baner
Povoljno letovanje u luksuznom hotelu u Sloveniji
Napisao Redakcija    četvrtak, 22 jul 2010 07:16    PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

portoroz_hotelPovoljno letovanje u luksuznom hotelu u Sloveniji

 

Hotel Grand Metropol, jedan od najkvalitetnijih u Sloveniji, svojim bogatim sadržajima od wellness centra do najposećenijeg kazina ove obale, privlači i svetski džet set ali i turiste iz Srbije. Pristupačne cene čine ga posebnim u odnosu na druge hotele visokog ranga.

Slovenija je ove godine jedna od omiljenih letnjih destinacije za srpske turiste, a primorski gradići Piran i Portorož su sve popularniji zbog bogatog noćnog života, čuvenih wellness centara, prepoznatljive arhitekture ali i povoljne ponude, zbog čega je poseta turista iz Srbije povećena za 80% u odnosu na isti period prošle godine.

Nakon renoviranja, u koje je uloženo 4 miliona evra, posebnu pažnju privlači Grand hotel Metropol u Portorožu. Prema kategorizaciji spada u hotele sa pet zvezdica kapaciteta 97 soba. Sagrađen je 1972.godine i oduvek je smatran elitističkim hotelom u kojem odseda bogata, slavna i otmena klijentela, pa su se tako na listi gostiju nalazili i Josip Broz Tito, Sofija Loren, Bobi Fišer, Anatolij Karpov, Ivana Spagna, Toto Kotunjo, Paloma Pikaso, Boba Živojinović i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike, mode, politike i filma.

Istovremeno, Grand Metropol jedan je od retkih evropskih hotela visokog ranga gde ove godine u promotivnom periodu do 7. avgusta možete odsesti za 72 evra po osobi, pa je stoga pristupačan i veoma interesantan i za turiste iz Srbije.

Čedomil Vojnič, generalni direktor hotela Bernardin (u okviru kojeg je Metropol) odluku o renoviranju objašnjava na sledeći način:

-Hotelu Grand Metropol bilo je potrebno radikalno renoviranje. Vratili smo sjaj i renome koji ovaj hotel uživa već četiri decenije, i zbog čega je simbol Portoroža kao turističke destinacije.

Inače, Grand Casino u Metropolu je slovenačka kockarnica sa najdužom tradicijom i prima 3000 gostiju. Za ljubitelje sporta na raspolaganju su otvoreni i zatvoreni teniski tereni, tereni za mini golf, košarku i velika ponuda sportova na vodi kao što su  jedriličarstvo i biciklizam.

Moguća je organizacija izleta do lokalnih sela, jedinstveni prirodni park Secovlje Salina, podrumi vina i degustacija u Kopru, a za ljubitelje šopinga organizuju se ture do Trsta.

Bernardin Group Resorts & Hotels u čije renoviranje je uloženo 3,4 milliona eura, nastao je spajanjem više hotelskih udruženja 2009. godine i od tada je najveći hotelski kompleks u slovenačkoj Istri i Sloveniji. Bernardin Group, Resorts & Hotels obuhvta četiri već prepoznatljiva brenda St. Bernardin, Grand Metropol, Salinera i San Simon. Različiti karakteri hotela, široka ponuda i kvaliteta usluge u svim segmentima zadovoljava potrebe najrazličitijih i najzahtevnijih gostiju.

 

Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy
 

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner