VESTI
četvrtak, 05 maj 2016
Baner
Baner

ATA Life Style: U trendu

Heineken izabrao najboljeg svetskog barm…

Heineken izabrao najboljeg svetskog barmena za 2016. godinu

Heineken izabrao najboljeg svetskog barmena za 2016. godinu Šesnaest najboljih barmena sveta takmičilo se na prestižnom Heineken „Globalnom finalu barmena" koje je održano u „rodnom gradu" kompanije, Amsterdamu. Pred žirijem koji...

Redakcija 26 apr 2016 U trendu

Čitaj dalje

Guarana priredila nezaboravnu žurku povo…

Guarana priredila nezaboravnu žurku povodom rođendana

Guarana priredila nezaboravnu žurku povodom rođendana Guarana, omiljeno domaće energetsko piće, nezaboravnom dvodnevnom žurkom No Sleep Belgrade proslavila je 20. rođendan. Rođendanska žurka organizovana je u beogradskom tehno hramu "Drugstore" zajedno...

Redakcija 24 apr 2016 U trendu

Čitaj dalje
Baner
Povoljno letovanje u luksuznom hotelu u Sloveniji
Napisao Redakcija    četvrtak, 22 jul 2010 07:16    PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 

portoroz_hotelPovoljno letovanje u luksuznom hotelu u Sloveniji

 

Hotel Grand Metropol, jedan od najkvalitetnijih u Sloveniji, svojim bogatim sadržajima od wellness centra do najposećenijeg kazina ove obale, privlači i svetski džet set ali i turiste iz Srbije. Pristupačne cene čine ga posebnim u odnosu na druge hotele visokog ranga.

Slovenija je ove godine jedna od omiljenih letnjih destinacije za srpske turiste, a primorski gradići Piran i Portorož su sve popularniji zbog bogatog noćnog života, čuvenih wellness centara, prepoznatljive arhitekture ali i povoljne ponude, zbog čega je poseta turista iz Srbije povećena za 80% u odnosu na isti period prošle godine.

Nakon renoviranja, u koje je uloženo 4 miliona evra, posebnu pažnju privlači Grand hotel Metropol u Portorožu. Prema kategorizaciji spada u hotele sa pet zvezdica kapaciteta 97 soba. Sagrađen je 1972.godine i oduvek je smatran elitističkim hotelom u kojem odseda bogata, slavna i otmena klijentela, pa su se tako na listi gostiju nalazili i Josip Broz Tito, Sofija Loren, Bobi Fišer, Anatolij Karpov, Ivana Spagna, Toto Kotunjo, Paloma Pikaso, Boba Živojinović i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike, mode, politike i filma.

Istovremeno, Grand Metropol jedan je od retkih evropskih hotela visokog ranga gde ove godine u promotivnom periodu do 7. avgusta možete odsesti za 72 evra po osobi, pa je stoga pristupačan i veoma interesantan i za turiste iz Srbije.

Čedomil Vojnič, generalni direktor hotela Bernardin (u okviru kojeg je Metropol) odluku o renoviranju objašnjava na sledeći način:

-Hotelu Grand Metropol bilo je potrebno radikalno renoviranje. Vratili smo sjaj i renome koji ovaj hotel uživa već četiri decenije, i zbog čega je simbol Portoroža kao turističke destinacije.

Inače, Grand Casino u Metropolu je slovenačka kockarnica sa najdužom tradicijom i prima 3000 gostiju. Za ljubitelje sporta na raspolaganju su otvoreni i zatvoreni teniski tereni, tereni za mini golf, košarku i velika ponuda sportova na vodi kao što su  jedriličarstvo i biciklizam.

Moguća je organizacija izleta do lokalnih sela, jedinstveni prirodni park Secovlje Salina, podrumi vina i degustacija u Kopru, a za ljubitelje šopinga organizuju se ture do Trsta.

Bernardin Group Resorts & Hotels u čije renoviranje je uloženo 3,4 milliona eura, nastao je spajanjem više hotelskih udruženja 2009. godine i od tada je najveći hotelski kompleks u slovenačkoj Istri i Sloveniji. Bernardin Group, Resorts & Hotels obuhvta četiri već prepoznatljiva brenda St. Bernardin, Grand Metropol, Salinera i San Simon. Različiti karakteri hotela, široka ponuda i kvaliteta usluge u svim segmentima zadovoljava potrebe najrazličitijih i najzahtevnijih gostiju.

 

Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy
 

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner