danijela_panticLisca u centru Beograda

 

 

U globalnom potrošačkom svetu prodajno mesto je odraz robne marke.Zato se Lisca trudi da njene specijalizovane prodavnice budu prisutne na svim istaknutim mestima.U Beogradu, sada možete odabrati Liscino seksi rublje i u centru grada – na uglu Knez Mihajlove i Zmaj Jovine ulice.

 

U novoj prodavnici sigurno će te naći zavodljivi komplet za raskošne novogodišnje zabave. Priuštite sebi čipku, kristale ili pletenine naših baka, vaš izbranik sigurno će biti oduševljen ako odaberete seksi providno rublje. Birajte široki spektar boja i sigurno će te biti u trendu ako izaberete crveni,ljubičasti ili crni veš.

Povezana vest:  LIČNI STILISTA SAMO ZA VAS U UŠĆE SHOPPING CENTRU

 

U januaru veš počinje da flertuje sa trendovima naredne godine.Na proleće budi energična, elegantna i jedinstvena. Zavodnice će izabrati providno crno rublje, za elegantne svakodnevne trenutke pravi izbor su pastelne boje sa nežnim plisiranim detaljima ili stilizovanim vezom lišća, za koketiranje odaberite ciklama,crvene i zelene nijanse.

 

Bogatu ponudu rublja za različite prilike i stilove življenja ,potražite u novoj Liscinoj prodavnici u ulici Zmaj Jovina 13.Među prvima koje su posetile novu prodavnicu u Zmaj Jovinoj ulici bila je Danijela Pantić koja se pronašla u prestižnom vešu Selection.Povodom novogodisnjih praznika i verovanja da za novogodisnju noc treba imati na sebi crveno donje rublje,Danijela je izjavila da ona veruje u tu bajku i da je svake godine primenjuje,te ce i ove godine na sebi iamti neki detalj crvene boje.Sto se nje same tice kada bira Danijela bira uglavnom seksi donje rublje.

Povezana vest:  Stipendije za četvrtu generaciju Vip studenata

 

Lisca za Novogodišnje i Božićne praznike u periodu 20.12.2010 – 09.01.2011 , pri kupovini od 4.000,00 din. daruje poklon bon u vrednosti od 1.000,00 din. koji se može iskoristiti u specijalizovanim maloprodajnim objektima do 28.02.2011 god.