Hokejaši Crvene zvezde savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 7:3 (3:1, 2:1, 2:1), u utakmici broj 17. Prvenstva Srbije u sezoni 2016/17. igranoj večeras u ledenoj dvorani „Spens“.

Beogradski „crveno-beli“ zabeležili su sedmi uzastopni trijumf u šampionatu i praktično obezbedili prvo mesto na kraju ligaškog dela takmičenja.

Još jednu fantastičnu partiju u ovoj sezoni pružio je ruski internacionalac Aleksandar Zubricki koji je čak četiri puta bio strelac, uz jednu zabeleženu asistenciju. Po jedan gol i asistenciju imao je Vojin Dragović, dok su se u strelce upisali i Evgeni Leonov i Ivan Glavonjić.

Povezana vest:  Tajger Vuds na terenu u aprilu

Ipak, najjači utisak verovatno je ostavio beloruski napadač Mihail Buhkin koji je još jednom potvrdio zvanje prvog asistenta lige, zabeleživši čak šest dodavanja za gol od sedam pogodaka gostujućeg tima.
U redovima domaćina Srđan Ekmeščić i Dimitrije Nadaški su se upisali u strelce, dok je Miloš Babić uz postignut gol imao i jednu asistenciju.

Povezana vest:  Francuski rukometaši odbranili titulu na SP

Crvena zvezda sada ima 21 osvojen bod iz osam odigranih utakmica, Vojvodina je druga sa 12 uz meč više. Treći je Partizan koji ima 11 bodova i utakmicu manje od Novosađana i NS Starsa koji se nalazi na poslednjoj poziciji sa pet bodova.