Koncert „Igra prestola“ u Beču

//Koncert „Igra prestola“ u Beču

Koncert „Igra prestola“ u Beču

Nakon američke turneje muzičko-vizuelni spektakl „Igra prestola“, sa izuzetnim pohvalama publike i kritičara, dolazi u Evropu. Prvi koncert u Beču biće održan 19. maja 2018. godine u Bečkoj gradskoj hali („Wiener Stadthalle“), a karte su dostupne u pretprodaji od 29. septembra 2017. godine.

Kompozitor muzike za seriju „Igra prestola“, Ramin Đavadi (Ramin Djawadi), izvodiće zajedno sa orkestrom i horom muziku iz svih sedam serijala popularnog ostvarenja. Čitavo iskustvo će biti upotpunjeno adekvatnom scenografijom i vizuelnim efektima. Biće prikazane ne samo scene iz serije, već i video materijal koji je snimljen isključivo za turneju.

Povezana vest:  Damir Mikec: Srebro za vetar u leđa

Pored zapleta i intriga u seriji muzika Ramina Đavadija oblikovala je svet „Igre prestola“, njegove pesme naglašavaju emocionalnu težinu ključnih trenutaka između karaktera i upotpunjuju scene borbe, a vodeća kompozicija je postala globalni fenomen.

Ramin Đavadi je komponovao i muziku za film „Ajronmen“ za koju je nominovan za nagradu „Gremi“, a poznat je i po muzici za filmove „Bitka za Pacifik“, „Borba titana“ i „Vorkraft“. Za svoj rad na televizijskim serijama „Zapadni svet“, „Ubrzana istraga“ i „Bekstvo iz zatvora“ nominovan je za nagradu „Emi“.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Prvenstvo Srbije: Zvezda novom pobedom nad Vojvodinom gotovo obezbedila prvo mesto pred plej-of

 

By | 2018-06-13T20:42:56+00:00 septembar 30th, 2017|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.