Sat za superheroja -Nixon X Black Panther limitirana edicija

//Sat za superheroja -Nixon X Black Panther limitirana edicija

Sat za superheroja -Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju  limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

Dugoočekivani kralj Black Panther je konačno stigao. U sradnji sa kompanijom Marvel comics X BAIT, ekstremno ograničena serija sata koji je dizajniran kako bi emitovao snagu, superheroja koji ga je inspirisao-Black Panther-a kao i njegov intelekt i reflekse,  konačno se pojavio paralelno sa svetskom premijerom filma.

Black Panther je Marvelov strip junak čija su snaga, intelekt i moć inspirisali čelnike kompanije NIXON koja se proslavila saradnjom sa mnogim umetnicima i izdanjima satova kao što su Star Wars, Santa Cruz, Amuse i mnoge druge…

Povezana vest:  MAŠA I MEDVED NA LEDU: DRUŽENJE SA GLUMCIMA, POKLONI I POPUST ZA ULAZNICE SUBOTA, 8. APRIL DEXY CO KIDS - UŠĆE SHOPPING CENTAR

U Nixon kompaniji svaki sat je platno, a radi se samo sa kreativnim umovima koji inspirišu zajednicu umetnika i sportista i oni koji su u njemu uvek su u prvom planu procesa dizajna.

Svetskom premijerom filma Black Panther koji trenutno obara sve rekorde gledanosti, u kom je oživljen junak stripova kojem je pravo ime T’Challa, crni princ izmišljenog afričkog kraljevsta Vakanada N’Džobua, dobio je sada sat koji i izgledom i moćnim performansama oslikava Crnog Pantera kojeg tumači Čedvik Bouzmen.Sat inspirisan kraljem Vakanda je model 51-30 koji je izrađen u crnoj mat boji sa poliranom srebrnom završnicom koja predstavlja oklop Crnog pantera, a takođe podseduje visoko ispolirani prsten i indekse inspirisane njegovim oklopom. Izgravirani brojčanik sata kao i narukvica, podsećaju na otporno vibranium odelo koje nosi Black Panther.

Povezana vest:  U Beč stiglo prvo zlato u Evropi

Sat takođe poseduje simbol Black Panthera na poziciji broja 12 časova, teksturisane centralne karike, visoko polirane čelične kandže i poleđinu kućišta sa likom Crnog Pantera.

Na poleđini kućišta ugravirani su serijski brojevi od 1 do 100. Sat je vodootporan do 300 m dubine i svakom kupcu dolazi u posbnoj proizvedenoj drvenoj kutiji sa satenskom crnom završnom obradom i poliranim srebrom, a na poklopcu je postavljena ikona Marvelovog Crnog Pantera.

Povezana vest:  Hrvatska, Katar, Mađarska i Švedska u četvrtfinalu SP

Sat Nixon x Black Panther 51-30 ograničen je na seriju od samo 100 primeraka, a dostupan je u prodaji kao i putem online prodaji na sajtu BAIT po ceni od $500 USD.

PHOTO: NIXON/MARVEL

 

By | 2018-06-13T20:40:04+00:00 februar 20th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.