Želja Igora Ivančova iz Bosilegrada ovog decembra bila je da sa suprugom i društvom proslavi Novu godinu uz čašu dobrog pića. Uz to, neočekivano je dobio i mogućnost da celo društvo povede u španski grad Bilbao, na jednu od čuvenih žurki True Music Show u organizaciji muzičke platforme Boiler Room. 

Igoru je to uspelo na veoma jednostavan način – tako što je za prazničnu proslavu kupio Ballantine’s viski, čime je postao učesnik, a potom i srećni dobitnik u nagradnoj igri tog brenda. „Hvala na predivnoj nagradi! Ovaj Ballantine’s sam kupio da proslavim Novu godinu i, eto, posrećilo mi se da odvedem svoje najbolje prijatelje i suprugu na jedno nezaboravno putovanje koje nam je brend Ballantine’s omogućio!“

Konkurs na kojem je Igor pobedio bio je organizovan kako bi se objavila saradnja brenda Ballantine’s i Boiler Room platforme za puštanje i strimovanje muzike. Nagrada je bila jedinstvena prilika za fanove dobre muzike i Boiler Room iskustva da osvoje putovanje za sebe i ekipu na Boiler Room x Ballantines True Music Show koji se održava u španskom gradu Bilbau u junu ove godine.

Povezana vest:  Srpska muzička scena na MENT festivalu

Poznati glumac i veliki ljubitelji žurki, Viktor Savić, već je deo ekipe koja ide na ovaj ekskluzivni događaj: „Već dugo pratim Boiler Room scenu širom sveta, posebno londonsku, oni imaju taj poseban grajm. Do sada nisam prisustvovao pravoj Boiler Room žurki tako da će ovo biti baš dobro iskustvo i jedva čekam da odemo“, izjavio je Viktor Savić. Priliku da mu se pridruži imao je i veliki broj kako njegovih, tako i fanova ove vrste provoda i brenda Ballantine’s koji su se prijavljivali za učešće u izvlačenju glavne nagrade.

Povezana vest:  Uoči koncerta Natali Dizdar objavila novi singl sa projektom BETI

Brend Ballantine’s se već godinama kontinuirano razvija kroz muziku i nalazi nove načine da pristupi muzičkoj sceni i izvođačima, a sada, kroz saradnju sa popularnom muzičkom platformom sada pravi novi iskorak u nameri da promoviše kvalitetnu muziku i približi je svima. Boiler Room mladima širom sveta pruža mogućnost da, iz udobnosti svoje sobe, uživo gledaju žurku koja se dešava bilo gde u svetu i imaju osećaj da su i sami na njoj.

Povezana vest:  Kešina pesma Tik Tok najpopularnija u 2010.

Saradnja brenda Ballantine’s i platforme Boiler Room nastaviće se nizom žurki koje će biti organizovane tokom 2019. godine. Kao najveća izdvaja se Boiler Room Show u Bilbau za koju Igoru i ekipi želimo srećan put!