Posle dve godine u Beograd stiže najveća i najbolja predstava na ledu, namenjena uživanju cele porodice – DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU, koja će biti održana u Štark Areni od 1. do 3. novembra!
Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u novoj predstavi u šest izvođenja:
U petak 1. novembra u 19 časova;
U subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova;
U nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova. KARTE ZA OVAJ SPEKTAKL

OD DANAS SU U PRODAJI!

Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, kreću se od 1000 do 4500 dinara, a očekuju vas i posebne pogodnosti!
Do kraja maja možete ostvariti popust prilikom kupovine karata! Cene karata (sem za VIP Parter koje koštaju 3750 i 4500 dinara) biće snižene za 20% u odnosu na regularnu cenu!
I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Ušće Shopping Centru, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate! 

Budite brzi, iskoristite specijalne pogodnosti i po najpovoljnijim uslovima nabavite ulaznice i obradujte svoje najmlađe i najdraže. Priuštite svojoj porodici nezaboravan provod uz omiljene likove iz Diznijevog čarobnog sveta i prepustite se spektaklu koji je oduševio svet!
Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja sa moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput „Sad je kraj“ i „Na leto“. Sve će postati fantastično kada Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljalu Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina XX veka. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice „Žuto pače“. Proživite ponovo „Priču drevnu tu“ kada se Bel prepusti novim avanturama a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da „Budu njihovi gosti“.
PHOTO: Feld Entertainment
Povezana vest:  Šezdeset godina Pozorišta na Terazijama