dejan savic kosutnjak

Savić: Grešili smo, ali evidentna je razlika u kvalitetu

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je posle poraza od riječkog Primorja da su gosti zaslušeno slavili istakavši da je bila evidentna razlika u kvalitetu dva tima.
Crveno-belu su večeras na Tašmajdanu izgubili rezultatom 14:11, u prvoj utakmici trećeg kruga kvalifikacija za Ligu šampiona.
-Znalo se i pre meča da je Primorje veliki favorit. Tokom cele utakmice jurili smo prednost protivnika, ali nemam šta da zamerim mojim igračima, jer su odigrali dobro. Pokušali smo da unesemo neizvesnost u meč, ali smo napravili nekoliko grešaka i izgubili – rekao je Savić novinarima posle utakmice.
On je ocenio da crveno-beli imaju male šanse u revanšu za dve nedelje u Rijeci, ali smatra da je ovo dobra škola za njegove mlade igrače.
-Treba biti realan, ne smemo da imamo prevelike ambicije. Ipak, nećemo se predati, idemo da odigramo još bolje u gostima. Ovakve utakmice pomašu ekipi da odraste – naveo je Savić.
Kapiten Sava Ranđelović rekao je da su crveno-beli izgubili od jednog od najjačih timova u Evropi.
-Primali smo jeftine golove sa pozicije centra, a gosti su kaznjavali svaku našu grešku. Pokušali smo da stignemo njihovu prednost, dali sve od sebe, ali nismo uspeli – rekao je Ranđelović.
Iskusni golman Denis Šefik istakao je da je Primorje zaslušeno pobedilo u prvom meču plej ofa za Ligu šampiona.
-Tri gola razlike je realan odnos snaga. Primorje ima mnogo veći budšet, samim tim i iskusniji i jači tim. Ovo je velika stvar za naše mlade igrače da napreduju- zaključio je Šefik.

Povezana vest:  Partizan poražen od Špandaua u Berlinu