srb vs mne

POČETAK PRODAJE KARATA PO SESIJAMA ZA EVROPSKO PRVENSTVO U VATERPOLU BEOGRAD 2016

Organizacioni komitet Evropskog prvenstva u vaterpolu Beograd 2016 je danas u Knez Mihailovoj ulici obeležio početak prodaje karata po sesijama. Karte po sesijama za predstojeće Evropsko prvenstvo u vaterpolu moguće je od danas kupiti na svim prodajnim mestima Eventim- a širom Evrope , kao i na internet stranici www.eventim.rs.

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije dan kasnije stigli u Astrahan

Za prepodnevne sesije nivo 400 neće biti u prodaji, dok će za popodnevne sesije koje su 10,12,14,16,18,19,20,21 i 23. januara biti u prodaji karte za sve nivoe. Za utakmice koje su na programu 11,13,15,17 i 22. januara u prodaji će biti samo karte za nivo 200 za jutarnju i popodnevnu sesiju.

Karte je prva kupila Nađa Novković, srpska vaterpolistkinja, koja želi da prati utakmicu ženske reprezentacije Srbije 11.januara . “ Uzbudjena sam što ću biti u prilici da bodrim žensku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu“ rekla je Nadja, koja je će s ovom kartom moći da odgleda i ostale mečeve iz popodnevne sesije 11.januara.

Povezana vest:  Svi učesnici završnog turnira žele da osvoje Kup Srbije

Organizatori Evropskog prvenstva u vaterpolu su se danas pridružili akciji obeležavanja Svetskog Dana borbe protiv side, a Sneško je tim povodom sugradjanima delio prezervative.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu Beograd 2016 će učestvovati u tradicionalnoj beogradskoj manifestaciji “ Trg otvorenog srca“ koja je počela 1. decembra, a svi ljubitelji vaterpola će u našoj kućici imati mogućnost da saznaju detalje o Evropskom prvenstvu u Beogradu i informišu se o prodaji karata.

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije od sutra na Samaridis kupu u Grčkoj