Dr_Sasa_Plecevic_sa_novinarimaPrava zaštita uz Right Guard prvi put u Srbiji


Right Guard, muška kozmetika za negu tela prisutna na tržištu Amerike već 50 godina, zahvaljujući kompaniji Henkel od sada je dostupna i predstavnicima jačeg pola u Srbiji.

Najnovija Right Guard linija proizvoda visokih performansi eliminiše neprijatne telesne mirise na mestu njihovog nastanka – pružajući 48 sati dodatne, izuzetno jake zaštite namenjene aktivnim muškarcima.

-Većina ljudi nije upoznata sa činjenicom da neprijatni telesni mirisi ne potiču od samog znoja. Za njega je odgovorna bakterija koja se nalazi na koži i utiče na razgradnju molekula znoja koji stvaraju neprijatan miris. Bakterijama naročito pogoduju vlažne sredine i zato je predelu ispod pazuha potrebna dodatna zaštita. Vrhunska formula deo proizvoda iz asortimana Right Guard nudi dvostruku zaštitu muškarcima – prevenciju od zadržavanja znoja ispod pazuha i uništavanje bakterija pre nego što se one uopšte i razviju – poručio je dr Saša Plećević na promociji ovog brenda.

Povezana vest:  Princeza Katarina otvorila tradicionalni Uskršnji bazar rukotvorina

Formula svih deo proizvoda novog brenda Right Guard – Roll-on (50ml), Stik (50ml) i Aerosol (150ml) – predstavlja formulu najnovije generacije koja sadrži srebrne molekule čije antibakterijsko dejstvo uništava bakterije koje su uzrok neprijatnih telesnih mirisa. „Right Guard deo proizvodi ne samo da pružaju prevenciju od znojenja, već i efikasnu zaštitu tokom 48 sati, održavajući svežinu tela čak i najaktivnijih muškaraca tokom celog dana. Za dodatnu zaštitu Right Guard deo proizvodi sadrže inovativnu formulu sa aktivnim sastojcima u mikro-kapsulama koji se oslobađaju kada je to potrebno, tokom stresa ili u situacijama dodatnih aktivnosti kada telesna temperatura raste”- rekla je Ivana Stiković Brand Menadžer u sektoru Kozmetike.

Povezana vest:  Prva ASUS prodavnica u regionu svečano otvorena koncertom Lene Kovačević

Rright Guard je dostupan u četiri sveža muževna mirisa – Fresh Blast, Cool Impact, Power Flash i Energy Burst – i sve linije su namenjene održavanju svežine čak i pri rastu temperature tela, pružajući dodatno samopouzdanje muškaraca u svakoj situaciji.

Cool_ImpactU asortimanu Right Guard-a takođe se nalaze i gelovi za tuširanje sa ekstra svežim deo efektom. Inovativna formula Right Guard gelova za tuširanje sadrži aktivne sastojke koji uništavaju neprijatan miris, izazvan bakterijama i mentol koji pruža osećaj prijatne svežine tokom celog dana.

Povezana vest:  Publika oduševljena spektaklom "Šetnja sa dinosaurusima"

Gelovi za tuširanje su, takođe dostupni u četiri muževne mirisne note – Cool Impact, Fresh Blast, Energy Burst i Power Flash – Right Guard gelovi za tuširanje u posebnoj crnoj boci sa 400ml sadržaja.

Kreirani za zahtevne muškarce, novi Right Guard proizvodi nude sigurnu zaštitu od neprijatnih telesnih mirisa – od tuširanja ujutru do odlaska u krevet, bez obzira da li dan provode u teretani ili obavljaju stresan posao. Right Guard pruža dodatno samopouzdanje neophodno u odnosima sa drugim ljudima i u bilo kojoj situaciji, bila ona predviđena ili ne.