armand_belexpo_1Poznati DJ Armanda Van Heldena nastupio na prvoj Heineken StarMuse platformi pred više hiljada fanova

 

Armand Van Helden, trenutno jedan od najvećih DJ-eva haus muzike sinoć je Beograđanima priredio spektakularnu zabavu. Više hiljada posetilaca u prepunom BelExpo centru je uživalo u najkvalitetnijoj haus muzici koju je puštao Van Helden. Ovo je bio prvi događaj kojim započinje nova era muzičkog uživanja – Heineken StarMuse. Heineken muzički koncept je već dugi niz godina prisutan na domaćoj sceni, a sa Heineken StarMuse platformom domaća publika biće u mogućnosti da uživa u novom nizu muzičkih događaja.

Povezana vest:  Promocija nove ALDO kolekcije za jesen/zimu 2011, UZ SREĆU DO SAVRŠENOG PARA CIPELA (FOTO)

Pored Armand Van Heldena, nastupio je i Tod Teri je poznati bruklinski DJ, jedan od rodonačelnika haus žanra, čovek koji je učestvovao u kreiranju njujorške škole haus muzike, podigavši tamošnji haus zvuk na viši nivo kroz primenu disko muzike. Podršku celom događaju dali su i domaći DJ-evi Alex Monster aka Alexandra Zahn i Vladimir Erdber.

Armand Van Helden je logičan izbor za upoznavanje publike sa Heineken StarMuse platformom, jer je već godinama jedan od najvećih hitmejkera na klabing sceni. Remiksovao je veliki broj uspešnih pesama poznatih izvodjača – od Roling Stonsa, preko Britni Spirs i Džastina Timberlejka pa sve do Daft Panka i Mobija Njegovi najveći autorski hitovi, kao što su You Don’t Know Me, Flowerz, Touch Your Toes, I Want Your Soul i My My My, doneli su pop-glamur u diskoteke, a modernizovani disko-haus ritam na top liste.

Povezana vest:  Ovacije za glumce na premijeri filma "Igra u tami"

armand_belexpo_2Brend Heineken neraskidivo je vezan za muziku i sponzor je više od stotinu različitih muzičkih događaja u svetu. Na brojnim svetskim destinacijama postoje Heineken festivali koji su već tradicionalni u muzičkom kalendaru tih zemalja kao što su Koučela  u Sjedinjenim Američkim Državama, FIB u Španiji i Oksidžen u Irskoj. U Srbiji, ljubitelji haus muzike prepoznaju ga po Heineken Technology dešavanjima na Beogradskom sajmu i u EXPO XXI centru, kao i nastupima velikih muzičkih imena, poput Kris Lejka. Heineken Technology svakako je uticao i na afirmaciju mnogih domaćih DJ-eva koji su dobili prilku da nastupaju rame uz rame sa zvezdama haus muzike. Heineken Music je tradicionalno bio domaćin imenima elektronske scene kao što su Džajls Piterson i Silikon Soul.

Povezana vest:  Modna revija Roksande Ilinčić na Belom dvoru