eko smile proslava„Eko Srbija“ proslavila rođendan Eko smile klub kartice i uručila donacije

Kompanija „EKO Serbia“ a.d, kao društveno-odgovorna kompanija, obezbedila je donaciju koja je večeras uručena, Osnovnoj školi „Jefimija“ iz Obrenovca, kao i domovima za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju.
Pomoć je dodelio generalni direktor Goran Dejanović, a namenjena je Osnovnoj školi „Jefimija“ iz Obrenovca, kao i domovima za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju iz Beograda i Leskovca i SOS Dečjem selu Kraljevo.
Donacija za školu iznosi 50.000 evra i predviđena je za rekonstrukciju i popravku štete nastale prilikom vremenskih nepogoda u Obrenovcu.
-U ime grada Beograda veoma sam zahvalna kompaniji „EKO Serbia“. Jako brzo su reagovali i donirali veliku pomoć još za vreme poplave. To se nastavilo, a zahvaljujući ovoj donaciji škola, iako jedna od najviše oštećenih, počeće s radom 1. septembra, istakla je pomoćnica gradonaèelnika Beograda Irena Vujović i dodala da će se saradnja sa ovom kompanijom nastaviti.
Donaciju je primio direktor OŠ „Jefimija“ Dragan Jovanović, koji je takođe izrazio neizmernu zahvalnost, baš kao i direktori ostalih institucija kojima su uručene donacije.
Tri donacije za domove predstavljaju pomoć u gorivu, opremi za rad i robi partnera „Smile programa“ u iznosu od 1.000.000 dinara.
Eko smile klub kartica proslavila je danas svoj prvi rošendan i zajedno sa više od 250.000 zadovoljnih vozača poželela je da donese osmehe i na lica onih kojima trenutna situacija zahteva pomoć prijatelja i zajednice.

Povezana vest:  LC WAIKIKI STIGAO U „UŠĆE"

 

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES