nevena promocijaNevena Božović promovisala spot „Bal“
 
 
Mlada pevačica Nevena Božović, sinoć je, u prelepom ambijentu restorana „Novak“ promovisala spot i pesmu „Bal“.
-Presrećna sam kako je spot ispao, drago mi je što je Miloš Biković pristao da se pojavi u spotu i što smo u toku saradnje , došli na ideju da Miloš i režira spot. Saradnja sa njim je za mene dragoceno iskustvo.
Hvala svim mojim saradnicima koji su uz mene od mog početka, i Aleksandri Milutinović i Darku Dimitrovu na predivnoj pesmi – izjavila je Nevena.
Jedan od najtalentovanijih i najpriznatijih mladih glumaca kod nas ,Miloš Biković , pored pojavljivanja u spotu, preuzeo je i ulogu reditelja
-Do Nevenine i moje saradnje je došlo preko zajedničkih prijatelja,pošto znaju da podržavam njen rad . Do ideje, da pored muške uloge i režiram spot, došlo je spontano. Razgovarali smo u kom pravcu bi trebao da ide scenario, u jednom trenutku me je producent pitao da li nama uopšte i treba reditelj. Pristao sam da režiram i nadam se da ćete biti zadovoljni finalnim proizvodom.
Nevena je, na oduševljenje zvanica, optevala par pesama uživo uz pratnju Aleksandre Milutinović. Zvanice su uz pesmu, dobru atmosferu i degustaciju vina vinarije „Zvonko Bogdan“ uživale do duboko u noć. Neveni su podršku pružili i poznati i prijatelji: Aleksa Jelić, Dragana Micalović, Jelisaveta Orašanin, Viktor Savić, Kristina Radenković, Tamara Paunović i Ines Jevrosimović sa ćerkom Tarom, Davor Jovanović, Saška Janković, Ivan Petrović i mnogi drugi.
 

.

Povezana vest:  Gala promocija umetničkog nakita Frey Wille