Men_dayGillette, ekspert za negu muškaraca, nudi rešenja za uspeh
Na brodu Sirona odrzan je prvi Gillette Men’s Day, posvećen nezi i stresu sa kojim se savremeni muškarci svakodnevno susreću. Tom prilikom predstavljena su i dva nova Gillette proizvoda Gillette Series Shavecare range i Gillette Proactive Antiperspirants. Na ovom dogadjaju, kroz svet muškaraca, njihovih potreba, očekivanja i želja, govorio je naš renomirani psihijatar, profesor dr. Jovan Marić, a u rešavanju muških problema pomagali su mi Ivan Ivanović, Ivan Zeljković i Vuk Rosandić.
GILLETTE SERIES SHAVE CARE RANGE
Gillette series shave care range je serija unapređenih proizvoda za negu kože lica muškaraca, koja im svaki dan omogućava transformaciju I osigurava idealno brijanje.  U 3 jednostavna koraka, svaki muškarac može ima svež izgled svakog jutra!
1. Pre-brijanja
Priprema je izuzetno važna za komforno brijanje. Proizvodi iz Gillette-ovog asortimana za pre brijanja, pripremaju kožu i bradu za komforno brijanje,  hidrirajući dlaku koja postaje mekša I lakše se brije.
2. Brijanje
Brijanje je najbitnije u procesu sređivanja, ali i jedan od najvećih uzročnika problema na koži muškaraca. Nova serija Gillette-ovih gelova za brijanje sadrži tri efektna lubrikanta, koji omogućavaju da brijač lakše klizi i štite kožu od urezivanja, crvenila i zatezanja. Mnogi muškarci ne znaju koliko su gelovi za brijanje važni za komforno brijanje. Ovi gelovi povećavaju efikasnost brijača za 30% u odnosu na standardnu penu za brijanje, i omogućavaju izvanrednu zaštitu od iritacija.
3. Nakon brijanja
Nakon brijanja, vreme je za after-the-shave proizvod. After-the-shave proizvodi iz Gillette-ovog asortimana imaju formulu za brzo apsorbovanje, koja hladi i smiruje tek obrijanu kožu, pružajući osvežavajući efekat.
Nova serija Gilette-ovog asortimana proizvoda za brijanje, koja obuhvata proizvode za pre brijanja, tokom brijanja i nakon brijanja, ostavlja muškarcima osećaj komfora i svežine – spremnost za uspeh. Ovi proizvodi pomažu muškarcu da se oseća, izgleda i bude najbolji svaki dan,
Šesto miliona muškaraca širom sveta svakoga dana poveravaju svoje lice proizvodima kompanije Gillette i upravo su oni bili inspiracija za nastajanje novog, unapređenog asortimana proizvoda koji pomažu muškarcima da se osećaju, izgledaju i budu najbolji svakog dana.
Ivan_Ivanovic,_Jovan_Maric,_Vuk_Rosandic_i_Ivan_ZeljkovicGILLETTE PROACTIVE ANTIPERSPIRANTS
Još jedna inovacija od Gillette-a jeste i Gillette Antiperspirant, koji nudi maksimalnu svežinu i osećaj kontrole u ključnim momentima, čak i tokom najaktivnijih i stresnih dana.
Gillette antiperspiranti sadrže BCD anti-miris mikro kapsule koje apsorbuju i eliminišu mirise čim počnu da se proizvode. Mikro kapsule se nekoliko puta aktiviraju tokom dana kako bi pomogli muškarcima da izgledaju najbolje što mogu i počnu svaki dan sa neiscrpnim poverenjem u uspeh čak i pod pritiskom.
Danas je ponašanje u teškim situacijama neophodno za uspeh, a ravnoteža između ličnog i profesionalnog života,  kao i fizička aktivnost, samo su neki od načina koji su na raspolaganju muškarcima tokom njihovih dnevnih aktivnosti.
I muškarci i žene se slažu da je izgled glavni pokazatelj uspešnog čoveka, pokazalo je međunarodno istraživanje koje je sproveo Gillette. Istraživanje o tome šta uspeh znači modernim muškarcima širom sveta, pokazuje da  73 odsto žena i 63 odsto muškaraca smatra da se muškarci, koji se brinu o sebi i svom izgledu, doživljavaju kao uspešni.
O tome kako da se savremeni muškarac izbori sa svakodnevnim izazovima, kako da bude i izgleda poželjniji, kako da odaje samopouzdanje i sličnim temama, na brodu Sirona, diskutovale su i mnogobrojne javne ličnosti i novinari poznatih časopisa.

Povezana vest:  Jedan od vodećih evropskih brendova inspirisan zimom Napapijri sada dostupan i Beograđanima (FOTO)