Poznati francuski brend BaByliss Paris, prvi put je predstavljen korisnicima u Srbiji, u hotelu Metropol Palace u organizaciji kompanije Refot B, ekskluzivnog uvoznika i distributera. Predstavnik firme Babyliss Paris, Dominique Gregoire, je sve prisutne upoznao sa novim trendovima koji nas očekuju, a posetioci su imali priliku da isprobaju sve proizvode i prisustvuju pravom modnom fotografisanju.

BaByliss Paris je poznat u svetu kao proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za negu kose. Na predstavljanju u Beogradu prikazana je paleta proizvoda od fenova, pegli, stajlera za kosu za dame do trimera i šišača za gospodu.

BaByliss Paris je namenjen prevashodno za individulne korisnike, uz rezultat kakav se do sada dobijao samo kod profesionalnih frizera. Svi proizvodi su urađeni po poslednjoj tehnologiji, napravljeni tako da pruže odlične rezultate u vašem domu.

Povezana vest:  Nova flaša AQUA VIVA 0,75L za redovnu rehidrataciju

Babyliss Paris je posebno prepoznatljiv po svom patentiranom proizvodu – Curl Secret – to je prvi automatski keramički figaro. Iako na prvi pogled izgleda neobično, ovo je pravi hit za kojim vlada opšta potražnja u celom svetu. Tempo života ostavlja malo vremena za ulepšavanje, a upravo ovaj figaro pomaže da se kosa sredi za samo par minuta, bez obzira na dužinu kose. U ponudi se mogu naći i raznovrsne prese, figara različitih obima, rotacione četke i vikleri, koji pružaju savršen izgled kosi za svaku priliku, od neobavezne frizure za šetnju po gradu, do savršenih večernjih.

Povezana vest:  Ariel predstavio modne i kulinarske trendove svetskih metropola

U svom asortimanu BaByliss Paris nudi i veliki izbor Fenova za kosu. U paleti fenova razlikuju se uređaji sa tradicionalnim DC motorom i pro fenovi sa AC motorom velike izdržljivosti i dugog veka trajanja. Prošle godine Babyliss Paris je patentirao novi fen sa digitalnim EC motorom koji predstavlja pravu revoluciju, s obzirom da pruža konstantnu temperaturu pri sušenju, bez opasnosti zagrevanja temena i oštećenja vlasi kose.

BaByliss Paris pruža potpuni ugođaj kakav korisnici žele u svom domu, tako što će zameniti profesionalne usluge zarad ličnog komfora i komoditeta. Tu su kvalitetni IPL- aparati za epilaciju, koje koristite onda kada vama to odgovara i uz ličnu privatnost. BaByliss Paris stalno evoluira na ovom polju razvijajući sve veći broj ponavljanja fleševa koji sprečavaju dalji rast dlake u korenu.

Povezana vest:  Predstavljeno piće Tiki

Kako se trendovi u svetu menjaju, tako i BaByliss Paris prati potrebe savremenog muškarca i omogućava negu koja mu je potrebna kako za bradu i telo kroz razne modele Trimera, tako i za negu kose u vidu Šišača. Sve proizvode možete pogledati na njihovom sajtu www.babyliss.rs