Srećan sam što sam večeras u ovoj kući ljubavi! –  podelio je svoje oduševljenje s prepunom Arenom Zagreb Justin Bieber koji je u hrvatskoj metropoli nastupio u sklopu svoje svetske turneje PURPOSE. Upravo je purpose, odnosno svrha, bila glavna misao vodilja spektakla pa je tako obožavatelje podsetio da je svako, bez obzira na godine i preklo, jedinstven te da treba težiti ka tome da bude najbolja verzija sebe.

Horde fanova počele su se okupljati već od ranog jutra ispred zagrebačke Arene kako bi iz prvih redova vijeli svojeg idola koji se na pozornicu spustio u staklenoj kocki, praćen vriskom i suzama radosnicama. Uzbuđenje vojske belibera vrhunac je doseglo kad im je Justin pružio neočekivanu priliku da mu postave nekoliko pitanja pa je tako dvema srećnicama otpevao njihove muzičke želje, otkrio da mu je trentuno najdraža pesma benda Twenty One Pilots, ali nismo saznali koja od vrištanja obožavaeljki. . I tokom te interakcija sa fanovima još jednom je svima poručio da veruju u sebe.

Povezana vest:  Celokupna diskografija Justina Biebera, sa aktuelnim albumom "Purpose" na sniženju!

What Do You Mean, Boyfriend i Baby samo su neki od hitova koje je s kanadskom superzvezdom pevalo više od 17 000 ljudi, a iznenadio ih je i akustičnim verzijama pesama Love Yourself i Cold Water. Osim što savršeno peva i pleše, Justin je tako pokazao i da odlično svira gitaru i bubnjeve, a publiku je zadivio akrobacijama na trambolini. Poslednji taktovi hita Sorry ispratili su Justina, plesače i prateći bend uz jedan od najupečatljivijih specijalnih efekata – kišu koja je potopila celu binu.

Povezana vest:  Slatko Dr.Oetker druženje sa novinarima

Uoči koncerta, Justin se opuštao u jaccuzziju, posebno za tu priliku postavljenom u backstageu, a dočekali su ga i najukusniji specijaliteti pripremljeni od domaćih namernica s pijace Dolac. Štrukle, sveža jadranska riba i pizza iz Basta Gourmet Bara samo su neke od poslastica u kojima je uživalo i više od 150 ljudi koji su deo Justinovog tima.

Iako se cela produkcija odmah nakon uspešnog koncerta uputila u Poljsku gde ih očekuje koncert u Krakowu, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u Zagrebu pa se tako prvo opustio uz film u Cinestar Arena Imax Gold Classu, a zatim se uputio na after party u klub The Best na kojem je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion residenata DJ Em Beea i DJ Sheka. Tay se zagrebačkoj publici predstavio i na koncertu, baš kao i grupe The Knocks i MiC Lowry.

Povezana vest:  The Cure su započeli evropsku turneju, a krajem meseca stižu u Zagreb!

Menadžment pevača izuzetno je zadovoljan celim koncertom i organizacijom, a Justin je beliberima obećao novi susret i s pozornice otišao uz reči „Vratiću se“.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages