Frikom_milionPančevka osvojila „milionče“ u Frikom nagradnoj igri

 

 

 

Pančevka Danijela Mladenović dobitnica je ovogodišnje Frikomove nagrade od 1.000.000 dinara. Srećna dobitnica kojoj je defitinivno sladoled najviše prijao, milionče na platnoj kartici Banca Intesa je izvukla na štapiću sladoleda „Sneško“.

Tim povodom kompanija Frikom je na Trgu kralja Petra I u Pančevu organizovala svečano uručenje nagrade. Program je vodio popularni radijski voditeljski par Gorica Nešović i Dragan Ilić, a okupljene je zabavljao bend Incognito uz duhovite dosetke mladih glumaca iz Frikomovog spota Jane Milić i Mladena Sovilja.

Povezana vest:  Lady’s bowling night za „Slatkiša i ubicu“

Sve prisutne Frikom je počastio besplatnim sladoledom.

Velika nagradna igra“ Pažljivo ližite!”, koja se organizuje pod sloganom “Uzmi bilo koji, milione osvoji“ počela je 1. maja ove godine i trajaće do 18. septembra. Tokom ove nagradne igre, Frikom će srećnim dobitnicima podeliti brojne značajne novčane nagrade: čak 300 nagrada od 20.000 dinara, 10 nagrada od pola miliona dinara, pet nagrada od milion dinara, kao i nagradu od 10.000.000 dinara, dok će na finalnom izvlačenju biti dodeljena mega nagrada od 1,5 miliona dinara.

Povezana vest:  Otvorena kampanja Beer Festa BIRAM DA RECIKLIRAM 2010

Završno izvlačenje odigraće se 18. 09. 2010. u Beogradu kada će se deliti i sve neizvučene nagrade. Dovoljno je da sakupite tri nedobitna štapića, omota korneta ili kombinaciju štapića i korneta i pošaljete na Frikomovu adresu: Frikom a.d., Zrenjaninski put bb, poštanski fah 21, 11213 Beograd, sa napomenom: Za nagradnu igru „Pažljivo ližite“.