2CELLOS su danas održali press konferenciju povodom velikog koncerta koga će održati  u beogradskoj Kombank Areni, 25.marta.

Prema rečima organizatora prodato je već 90% karata, što znači da fanovi šarmantnog dvojca moraju biti brzi ukoliko žele da osiguraju svoje mesto na nastupajućem događaju.

2CELLOS su najavili da će u Kombank Areni uz njih nastupiti i Zagrebačka filharmonija sa 60 muzičara koji obećavaju zvučni i vizuelni spektakl.

Povezana vest:  Izložba u Beču – „U zanosu pisanja“: od Muzila do Bahman

Tokom konferencije premijerno smo videli najnoviji spot “CELLOS urađen za još jednu kompoziciju sa budućeg  albuma “Score”, u pitanju je poznata romantična  tema  „Moon River“ iz filma “Doručak kod Tifanija”, u kome glavnu žensku ulogu tumači Audrey Hepburn.

Luka Šulić i Stjepan Hauser zaslužni su za predivnu i emotivnu izvedbu poznate pesme, spot je snimljen u Dubrovniku, u Kneževom dvoru, a režiju potpisuje dugogodišnji saradnik Darko Drinovac.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Dimitriju Grgiću bronza u Minhenu

Pesma se pojavljuje na budućem albumu 2CELLOS „Score“ koji će izlazi 17.marta  (Sony Masterworks/Menart).

Pesme sA novog albuma kao i poznate hitove kojima su osvojili obožavaoce, 2CELLOS će predstaviti i na koncertu u beogradskoj Kombank Areni 25.marta, a svim posetiocima jednoglasno  poručuju:

“Dođite, biće to pravi spektakl”

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages