Za sve devojke koje šminku vide kao način da se izraze, istaknu svoju ličnost i budu primećene, a svoje lice doživljavaju kao slikarsko platno na kojem će pokazati kreativnost, Avon je kreirao Mark – novu liniju smelih i upečatljivih make-up proizvoda. Lansiranje Mark linije obradovalo je prave ljubiteljke šminke koje znaju da make-up nije maska, već umetnost!

Mark pruža trendseterkama dodatnu motivaciju da pokažu neustrašivost i eksperimentišu igrajući se različitim tehnikama, bojama i teksturama poput pravih umetnica. Zahvaljujući širokom spektru visoko pigmentovanih proizvoda za oči, usne, lice i nokte u jarkim nijansama, Mark devojke imaju neograničene mogućnosti da stvaraju remek-dela koja će učiniti da ostave nezaboravan utisak u svakoj situaciji.

Povezana vest:  Zvezda kažnjena sa 216.000 dinara zbog ponašanja publike na derbiju

Svestrana zvezda muzičke scene poznata po neverovatnoj energiji i hrabrom eksperimentisanju sa različitim frizurama i stilovima šminkanja, Sara Jo, oličenje je prave Mark devojke. Ona je smela, samouverena i rođena da bude u centru pažnje, zbog čega je bila savršen izbor za zaštitno lice Mark linije.

“U svemu što radim pokreće me želja za stalnim promenama i preuzimanjem rizika, za koje verujem da su ključ inovacije. Avon to razume, zbog čega sam sigurna da ćemo zajedno uz pomoć Mark linije ohrabriti devojke da isprobaju svaki look koji zamisle, koliko god neobičan on bio. Šminka je moja velika ljubav još od srednjoškolskih dana, a iako danas moj posao podrazumeva da su za scenski make-up uglavnom zaduženi profesionalni šminkeri, ja najviše uživam u tome da se bez žurbe sama našminkam” – izjavila je Sara Jo povodom početka ovog kreativnog partnerstva.

Povezana vest:  Prvo takmičenje u ski letovima u FIS sezoni

Najbolji primer moćnog Mark proizvoda inspirisanog umetnošću je nova Spectralash maskara, koja omogućava potpunu kontrolu nad volumenom trepavica. Zahvaljujući posebno osmišljenom aplikatoru, četkica se može podesiti na tri različite gustine – za istaknute, istaknutije i najistaknutije trepavice.

Mark proizvodi premijerno će biti predstavljeni u Avon brošuri koja važi od 2. marta, kao i na veb sajtu www.avon.rs, a biće dostupni i u svakoj sledećoj brošuri uz česte novitete koji idu u korak sa svetskim trendovima. Otkrijte najvrelije make-up tajne, saznajte beauty trikove Sare Jo i pridružite se Mark pokretu koji okuplja ljubiteljke smelih trendova!

Povezana vest:  RAGBI 13, Ubedljiva pobeda juniorske reprezentacije Srbije u Norveškoj