OTVORENA PRVA UNDER ARMOUR PRODAVNICA U SRBIJI

///OTVORENA PRVA UNDER ARMOUR PRODAVNICA U SRBIJI

OTVORENA PRVA UNDER ARMOUR PRODAVNICA U SRBIJI

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova kada je reč o vrhunskoj sportskoj opremi, Under Armour, stigao je u Srbiju. Ekskluzivna Under Armour prodavnica koja se nalazi u tržnom centru Ušće, otvorena je na originalan način.

Kako su snaga, energija i izdržljivost sinonimi za taj vrhunski sportski brend, brojni posetioci imali su zadatak da udruže snagu i zajedno podignu ukupno tri tone, kako bi i zvanično otvorili prvu Under Armour prodavnicu u regionu.

Povezana vest:  Svratite u restoran Tricolore, nećete pogrešiti!

Svoju snagu demonstrirali su popularni voditelj i glumac, Milan Kalinić, jedan od najjačih ljudi u našoj zemlji, Milan Jovanović Strongman, kao i osvajač medalja, rvač i reprezentativac, Davor Štefanek. Prodavnicu su posetili i mnogi predstavnici sportskog i javnog života Srbije.

Under Armour fokusiran je na najsavremeniju proizvodnju i dizajn, sa ciljem da osnaži sportiste širom sveta, svim ljubiteljima treninga ponudi vrhunsku opremu i pomogne im da budu još bolji i jači, a postavljeni ciljevi ostvariviji. Under Armour kolekcije namenjene su muškarcima i ženama, a postoje i kolekcije namenjene najmlađima.

Povezana vest:  Budite sveži i zavodljivi sa novim head & shoulders Apple Fresh

Najnovija kolekcija dostupna je u Under Armour prodavnici koja se nalazi na prvom spratu u tržnom centru Ušće. Generalni distributer brenda Under Armour za Balkan je kompanija Kvantum Sport.

By | 2017-08-26T23:20:29+00:00 avgust 25th, 2017|Bili smo...|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.