Jedan od najpoznatijih svetskih brendova kada je reč o vrhunskoj sportskoj opremi, Under Armour, stigao je u Srbiju. Ekskluzivna Under Armour prodavnica koja se nalazi u tržnom centru Ušće, otvorena je na originalan način.

Kako su snaga, energija i izdržljivost sinonimi za taj vrhunski sportski brend, brojni posetioci imali su zadatak da udruže snagu i zajedno podignu ukupno tri tone, kako bi i zvanično otvorili prvu Under Armour prodavnicu u regionu.

Povezana vest:  Uz duhovite karikature Boba Živkovića, Zewa predstavila Aqua Tube® sjajnu inovaciju koja će okončati „ratove" između polova u kupatilima

Svoju snagu demonstrirali su popularni voditelj i glumac, Milan Kalinić, jedan od najjačih ljudi u našoj zemlji, Milan Jovanović Strongman, kao i osvajač medalja, rvač i reprezentativac, Davor Štefanek. Prodavnicu su posetili i mnogi predstavnici sportskog i javnog života Srbije.

Under Armour fokusiran je na najsavremeniju proizvodnju i dizajn, sa ciljem da osnaži sportiste širom sveta, svim ljubiteljima treninga ponudi vrhunsku opremu i pomogne im da budu još bolji i jači, a postavljeni ciljevi ostvariviji. Under Armour kolekcije namenjene su muškarcima i ženama, a postoje i kolekcije namenjene najmlađima.

Povezana vest:  UŠĆE Shopping Center proslavio peti rođendan uz Vlada Georgieva

Najnovija kolekcija dostupna je u Under Armour prodavnici koja se nalazi na prvom spratu u tržnom centru Ušće. Generalni distributer brenda Under Armour za Balkan je kompanija Kvantum Sport.