Nebojsa Babic, Ljiljana Jovanovic Petrovic (Tribeca), Natasa Davidov (Cosmopolitan)Uspešno Tribeca i Cosmopolitan veče Žena i Vino

 

Više od 200 gostiju, pretežno dama, u prijatnoj atmosferi bašte restorana Tribeca i uz vrhunska vina uživalo je u prvoj večeri koje zajednički organizuju prestižni beogradski restoran Tribeca i magazin Cosmopolitan.

Veče Žena i vino bilo je izuzetno. Sve je bilo podređeno vrhunskom ugođaju i druženju. Uz zvuke violine, gudačkog kvarteta, saksofona i operske arije, gosti su razgledali fotografije našeg poznatog umetnika Nebojše Babića, koji je u okviru koncepta Žena i vino proizveo 20 fotografija.  Umetniku su pozirale mnoge ugledne dame iz Beograda, a najveći broj njih je svojim prisustvom uveličao veče.

Povezana vest:  Isidora Bjelica predstavila svoju “Bibliju za kupoholičarke”

Među gostima su se mogle videti Branka Nevestić, Jasmina Pavić, Jelena Maćić, Marija Đurić, Lora Orlović koje su ujedno bile i modeli na fotografijama, a u večeri su uživali i Snežana Dakić-Mikić, Bane Tomašević, Mićko Ljubičić i mnogo drugi poznati beograđani pošovaoci žena i ljubitelji vina.

Tribeca_ izlozba_Nebojsa_Babica_Zena i VinoProgram je vodio šarmantni Dejan Pantelić, koji je ovoga puta bio drugačiji nego što smo navikli da ga gledamo jer je sa publikom delio svoje lične utiske i saznanja o ženama i vinu.

Povezana vest:  Beograd uskoro dobija hram patika

Uz filmsku muziku u izvođenju kvarteta Intermeco, Sinatrin My way odsviran na solo violini, jazz klasike na saksofonu, veče se pretvaralo u magičan događaj koji je okončan arijom, Vinskom pesmom iz opere Travijata, koju su sjajno na italijanskom jeziku otpevali Boris Postovnik i Branislava Podrumac.

Kada su gotovo svi gosti pomislili da je večeri došao kraj, bašta restorana Tribeca se pretvorila u diskoteku u kojoj su odzvanjali zvuci disko muzike osamdesetih godina prošlog veka.

Povezana vest:  LC WAIKIKI STIGAO U „UŠĆE"

Nakon večeri  Žena i vino, fotografije Nebojše Babića, biće izložene mesec dana u restoranu Tribeca, a kasnije će biti ponuđene na aukciji sa koje će čitav prihod biti uplaćen za projekat Sigurna kuća.