greb_greb 

Greb greb žurka povodom nove kampanje Državne lutrije Srbije
 
Velikom Greb greb žurkom, koja je održana u prostorijama Robne kuće Beograd, u Knez Mihailovoj ulici, Državna lutrija Srbije predstavila je svoju najnoviju kampanju za popularne srećke u okviru nesvakidašnje Greb greb izložbe. Svi koji budu želeli da vide kako nastaje jedna velika marketinška kampanja, i da „zavire“ u svet Greb greb srećki moći će da posete izložbu u narednih nedelju dana.
Geb greb žurku je posetio veliki broj zvanica iz javnog i kulturnog života, poslovnih partnera i saradnika, kao što su Nikola Đuričko, Suzana Mančić, Gordan Kičić, Milan Bošković, Ivan Stanković i mnogi drugi. Gosti su se zabavljali u svojevrsnom Greb greb carstvu na koje je podsećao prostor Robne Kuće Beograd, a kreativni tim Državne lutrije Srbije proveo je zvanice kroz proces stvaranja nove Greb greb kampanje.
greb_greb_1 
Tako je u okviru Greb greb bioskopa, pored emitovanja najnovijih reklamnih spotova, prikazan i proces njihovog stvaranja, kroz koji su se posetioci upoznali sa malim tajnama kreiranja reklama. U izložbenom delu, gosti su učestvovali u nagradnoj igri imitirajući čuvene „prste“ koji već nedeljama sa bilborda i TV reklama pozivaju igrače da „samo mrdnu prstom“.  Fotografije učesnika igre biće postavljene na na Greb greb Facebook grupi, a vlasnik fotografije koja prikupi najveći broj „lajkova“ biće nagrađen vrednom nagradom.
Dok su se sa takozvanog „Greb Greb zida sreće“ smešili dosadašnji dobitnici, na Greb greb trafici se stvorila velika gužva, jer su zvanice pokušavale da osvoje neku od brojnih nagrada iz ponude aktuelnih srećki i tako se i sami nađu na srećnom zidu. Onima koji su u pokušaju da „ogrebu“ nagradu pokvarili manikir, u zamenu za nedobitne srećke, na raspolaganju je bio improvizovani Greb greb manikir salon.
Da čitavo veče protekne u dobroj atmosferi pobrinula se DJ Una Senić, a kako je Lutrija uvek zadužena za vredne nagrade, najsrećniji gost je u okviru nagradne igre osvojio fantastični Greb Greb SPA vikend za dve osobe! Sve ove Greb greb zanimljivosti i u narednih sedam dana čekaju posetioce Greb greb izložbe, koji će moći da se zabave, ali i da osvoje mnoge vredne nagrade u svetu instant srećki.

Povezana vest:  Drugi Balkan Tube Fest - Jutjuberi su nove zvezde Balkana