Predstavljena Pal Zileri kolekcija proleće/leto 2010

dejan lutkic i dragan nikolicEXPO centar je u ponedeljak uveče, simbolično baš na Dan žena bio domaćin mnogobrojnih poštovalaca vrhunske mode za muškarce renomirane robne marke koja nam stiže iz Italije “AUDI PRESENTS – PAL ZILERI”. Ova kuća je organizovala u Beogradu svoju dvadeset sedmu reviju, a ovom prilikom su predstavljeni modeli iz kolekcije proleće/leto 2010.Po tradiciji reviju uvek zatvaraju aktuelni muškarci, a ove godine ta čast je pripala glumcima Dejanu Lutkiću i Draganu Nikoliću, koje ovih dana gledamo u seriji „Sva ta ravnica“.
Pored spomenutih Lutkića i Nikolića, modele renomirane italijanske kuće pistom su prošetali prošlogodišnji pobednik „Survivora“ Nemanja Pavlov i ovogodišnji učesnik istog šoua Njegoš Arnautović, Boško Jakovljević, Đoka Kortina…Reviju je radio i trenutno najaktuelniji maneken Vladimir Cvetković, koga, na iznenađenje prisutnih u EXPO centru nije bodrila devojka Ceca Ražnatović.
Od javnih ličnosti u prvim redovima su sedeli Cile Marinkovića sa suprugom i ćerkom, Suzana Perić Verica Rakočević, Tamara Nikezić, Dragan Hadži Antić…
Kolekcija Pal Zileri za sezonu proleće/leto 2010 inspirisana je egzotičnim putovanjima Marka Pola – u kontekstu dinamičnog stila života savremenog sofisticiranog muškarca slobodnog duha i vizija. Spektar boja koji odlikuje ovosezonsku statusnu kolekciju PAL ZILERI sadrži svetlo sivu sa kombinacijom svetlo plave, kobalt plavu prosvetljenu crvenim tonovima i zemljane boje prirode – uz nijanse oker i drap. Prepoznatljivu sportsku eleganciju kolekcije LAB koloritno definišu srebrno crna, tamno plava u kombinaciji sa bojom čokolade, kao i svetla bež boja u kombinaciji sa svetlo plavom. 
bosko jakovljevicIzuzetan izbor najkvalitetnijih materijala prisutan i u kolekciji Pal Zileri – proleće/leto 2010, predstavlja kombinacije vune, lana i mohera. Lakoća, sjaj, ublažene melirane boje karakterišu mešavine tih materijala u novim vrstama – ekskluzivno proizvedenim za Pal Zileri – ‘’ZED-TWISTER’’ i ‘’TROPICAL LUX’’.
Finoća vune 120’s, 140’s i 150’s kod novih ‘’Tropical’’ vunenih tkanina, postignuta je novim načinom izrade i tkanja, a samim tim lagan i sjajan izgled materijala zadovoljava sve norme letnje kolekcije.
Tanke pruge zamenjene su sirim i svetlijim sezonskim nijansama. Dezeni Princ od Velsa i tartan zastupljeni su kod odela i sakoa, naglašavajući profil muške elegancije.
LINIJE: Linije uz telo i dalje predstavljaju osnovnu karakteristiku kolekcije Pal Zileri proleće/leto 2010. Odela i sakoi sa dva dugmeta, takođe imaju primat u odnosu na ranije kolekcije sa tri dugmeta, dok je rever produžen i uži nego pre. Konstrukcija naramenica je mekša. Kontrasti postignuti suprotnim bojama osnove i unutrašnjosti, alkantara dodaci na reverima i laktovima sakoa, kao i dugmad u boji, pojačavaju efekat savremenog i mladalačkog izgleda. Potpunu novinu predstavljaju ‘’2 4 U’’ (Two For You) sakoi sa dva lica, koji pružaju mogućnost izbora nošenja u različitim prilikama.

Povezana vest:  PILSPLUS RADLER – NOVO LETNJE OSVEŽENJE