cherry_2Mirjana Bobić Mojsilović predstavila novitete o Cherry bombonama
Mirjana Bobić Mojsilović pozdravila je prisutne u klubu Havana u svoje i u ime kompanije Soko Štark i požele dobrodošlicu na promociju nove ambalaže čokoladnog deserta – Cherry bombona, ekskluzivnog proizvoda kompanije “Soko Štark”.
-Kvalitet garantovan tradicijom recepture i neodoljivim ukusom koji godinama traje i uvek iznova zavodi, Cherry je jedinstven čokoladni desert za trenutke uživanja koje poklanjate sebi i idealan poklon za one koje najviše volite. Cherry čokoladni desert je jedinstveni slatkiš pogodan za trenutke koje poklanjate sopstvenom uživanju i idealan poklon za one koje najviše volite. – rekla je Bobić Mojsilović i nastavila priču o neodoljivom slatkišu:  -Nova ambalaža, kao što vidite, savršeno naglašava kvalitet i bogatstvo ukusa neodoljivih Cherry bombona. Zavodljivom ukusu doprinosi i jedinstven sastav bombona – čokolada „Najlepše želje“ spojena je sa likerom sa brendi aromom i višnjom koju odlikuje poseban kvalitet i ujednačena veličina. Čokolada budi romantiku u vama a liker će razbuktati strast. Cherry bombone bogate teksture uz uzbudljiv, strastven i dramatičan ples – tango, čine jedinstvenu moć zavođenja. Zato smo odlučili da vam otkrijemo tajnu Cherry zavođenja.
Mirjana Bobic Mojsilobic tango 2A gde se krije tajna Cherry zavođenja?
Tango, nije samo ples, muzika i poezija, već pre svega osećaj koji, oni koji ga igraju, nose u srcu pretvarajući ga u jedinstveni pokret na plesnom podijmu. Tango je nastao u Argentini pre oko 150 godina, kao način na koji su se muškarci borili za naklonost malobrojnih dama. U takvim uslovima muškarac je ženi mogao da se približi jedino u plesu. Uz veliku konkurenciju on je morao da bude dobar igrač tanga da bi ga žene primetile i da bi se izborio za ples sa njima. Ukoliko ne bi oduševio partnerku to bi značilo da ona više nikada ne bi plesala sa njim, kao ni njene drugarice.
Danas su sa nama plesni parovi iz kluba Tango Magia koji će vas uvesti u magični svet tanga. Oni su tu da dočaraju lepotu i strastvenost ovog latinoameričkog plesa, nakon čega ćete i vi moći da im se pridružite. – objasnila je prisutnima Mirjana Bobić Mojsilović.
Povezana vest:  Prva ASUS prodavnica u regionu svečano otvorena koncertom Lene Kovačević