Atomski Zdesna - Agenti i klijenti u obilasku rizorta FlamingoDelirium films i Cineplexx u podršci akcije Vlade Republike Srbije, besplatna projekcija filma „Atomski zdesna“ u bioskopu Cineplexx

U bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u nedelju, 18. maja u terminu od 16 časova biće organizovana besplatna projekcija filma „Atomski zdesna“ za sve ljude dobre volje koji su pomogli ugroženima u poplavljenim područjima države Srbije.
Svaki posetilac bioskopa Cineplexx, koji pošalje SMS na broj 1003, koji je otvorila Vlada Republike Srbije za pomoć ugroženom stanovništu, dobiće besplatnu bioskopsku ulaznicu za sutrašnju projekciju filma reditelja Srđana Dragojevića. Potrebno je samo da posetioci na blagajni bioskopa pokažu SMS koji su dobili slanjem poruke. Pored besplatne karte, posetioci će biti dobiti i besplatne male kokice, u sklopu akcije koja traje tokom čitavog vikenda u bioskopu Cineplexx.
Ovim putem, producent filma „Atomski zdesna“ Delirium films i kompanija Cineplexx žele da podrže akciju koju sprovodi Vlada Republike Srbije. Broj mesta na besplatnoj projekciji je ograničen.
Cena poruke je 100 dinara, a sredstva će biti usmerena na račun Vlade Republike Srbije posebno otvoren za prikupljanje pomoći. Slanje poruke je moguće sa sve tri mreže mobilnih operatora (Telenor, Telekom i VIP).

Povezana vest:  "Začarana šuma" stvorila magiju na američkim blagajnama