Srpski Placenici u bioskopu Cineplexx 29
Srpski plaćenici u bioskopu Cineplexx
 
Posetioci bioskopa Cineplexx i UŠĆE Shopping Centra sinoć su imali priliku da prisustvuju nesvakidašnjoj akciji, viđenoj do sada samo na velikom platnu. Grupa srpskih „Plaćenika“, predvođena Draškom Anđićem, demonstrirala je jedinstvene pokazne vežbe znatiželjnim sugrađanima i tako obeležila početak prikazivanja filma „Plaćenici 3″ u distribuciji Blitz filma.
Članovi Muscle Planet Gyma, koji su inače veliki obožavaoci ove filmske franšize, neumorno su se fotografisali sa svim posetiocima bioskopa Cineplexx. Celokupno dešavanja odigralo se u okviru Men’s night događaja, na kojoj su gledaoci filma na poklon dobili besplatni primerak magazina Playboy i Esquire.
U trećem nastavku dugoočekivanih „Plaćenika“ ovi vrhunski operativci krenuće u potragu za svojim naslednicima. Smatrajući da je došlo vreme da regrutuju brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustiće se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti…
Trejler filma „Plaćenici 3″ možete pogledati OVDE!
Impozantnu glumačku ekipu filma „Plaćenici“, koji se trenutno nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx. predvode Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Džejson Stejtam, Mel Gibson, Vesli Snajps, Antonio Banderas, Harison Ford.
Povezana vest:  Bertolučijev naredni film biće u 3D