Ekipa filma TravelatorODRŽANA SVEČANA PREMIJERA FILMA „TRAVELATOR“
 
Svečana premijera filma „Travelator“ reditelja Dušana Milića održana je sinoć u bioskopu  Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Po završetku filma, publiku je pozdravila autorska i glumačka ekipa, na čelu sa glumcima Slavkom Labovićem, Đorđem Đokovićem, Brankom Šelić, producenti filma Snežana Penev i Goran Šušljik, dok su ovacije pokupili glavni glumac Nikola Rakočević i reditelj filma Dušan Milić.
Film „Travelator“ je domaće ostvarenje, koji je svetsku premijeru imao na Međunarodnom filmskom festivalu u Montrealu, kao prvi srpski film koji je posle nekoliko godina prikazan u glavnoj konkurenciji ovog festivala, gde je osvojio nagradu za inovacije. Sniman je na lokacijama  u Beogradu i Las Vegasu.
Domaću premijeru ovog ostvarenja pozdravio je i veliki broj Dušanovih kolega i saradnika, među kojima su sinoć bili i glumci Slavko Štimac, Miloš Biković, Viktor Savić, Katarina Bogićević, Nada Šargin, Nataša Marković, Ivan Zekić, Srđan Miletić, pevačica Nevena Božović, reditelji Milorad Milinković, Darko Lungulov i mnogi drugi.
Povezana vest:  Snimljena poslednje scena filma o Radivoju Koraću