vrati se zonePogledajte prvi klip iz filma „VRATI SE, ZONE“ (ZONA ZAMFIROVA 2)
 
Film „Vrati se Zone“ (Zona Zamfirova 2) premijerno će biti prikazan ovog novembra u distribuciji Taramount filma.
Film „Vrati se, Zone“ je nastavak „Zone Zamfirove“. Reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak. Njih dvoje se suočavaju sa preprekama koje moraju da savladaju, čas se dopunjuju čas sukobljavaju, što ih dovodi u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom.
Režiju potpisuje Jug Radivojević a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige „Zona Zamfirova, šta je bilo posle?, Dušice Milanović Marike.
Zonu Zamfirovu glumi Brankica Sebastijanović, dok kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. Kao Manetova majka Jevda pojavljuje se Ljiljana Blagojević, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.
Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić.
U filmu igraju i Goran Jevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić i mnogi drugi.
Početak snimanja filma je planiran za sredinu juna.
Povezana vest:  Lista dobitnika OSKARA 2013: Argo najbolji film, Spilberg najveći gubitnik