sundjer bob 11„SUNĐER BOB KOCKALONE FILM: SUNĐER NA SUVOM“ OVOG VIKENDA PRETPREMIJERNO U ODABRANIM BIOSKOPIMA

Ovog vikenda jedan od najvoljenijih animiranih likova, Sunđer Bob Kockalone, stiže na velika platna naših bioskopa.
Ne propustite priliku da među prvima pogledate do sada neviđenu animiranu avanturu naših omiljenih drugara Sunđer Boba, Kebe Krabe, Patrika, Planktona, Lignjoslava i Sendi.
Sinhronizovani film „SUNĐER BOB KOCKALONE FILM: SUNĐER NA SUVOM“ će se od 18. aprila pretpremijerno prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Art Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni Centar Jagodina i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).
Film je dostupan u 3D i 2D tehnici.
Glasove glavnim junacima pozajmila je dobro poznata, uigrana ekipa koja je sinhronizovala i fenomenalni TV serijal a koju čine Vladislava Đorđević (Sunđer Bob, Keba Kraba, Sendi), Dimitrije Stojanović (Patrik, Plankton, Lignjoslav), a pridružuju im se Mladen Andrejević (Masnobradi) i Miloš Maksimović (narator i jedan od galebova).
Posebnu poslasticu čini gostovanje naših poznatih rokera Zorana Kostića- Caneta, Srđana Gojkovića- Gileta, Dušana Kojića- Koje i Živorada Milenkovića- Žike, koji su podarili svoje glasove vrcavim galebovima u ovom filmu.
U nedelju, 19. aprila u 16h u okviru Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Delta City, zakazano je druženje sa ekipom koja je sinhronizovala film.
Projekciji u 16.50h će prisustvovati: Vladislava Đorđević, Dimitrije Stojanović, Miloš Maksimović, Srđan Gojković Gile, Zoran Kostić Cane, Stefan i Vasilije Gligorijević, Zoja Lukić, kao i reditelj sinhronizacije Đorđe Lukić.
Pozivamo sve mališane da dođu u nedelju u 16h u bioskop Cineplexx Delta City i upoznaju glumce koji su pozajmili glasove njihovim omiljenim junacima. Kao specijalno iznenađenje pripremili smo i maskotu Sunđer Boba, sa kojom će prisutni mališani imati priliku da se fotografišu.
Karte su u prodaji, više informacija na www.cineplexx.rs
Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.
Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

Povezana vest:  ,,Blackpink The Movie" na velikom platnu Cineplexx bioskopa 4. avgusta