U mojoj glavi posterZa vikend premijera animiranog filma „U mojoj glavi“

Premijera animiranog sinhronizovanog filma „U mojoj glavi“ biće održana predstojećeg vikenda u Beogradu i Novom Sadu, najavljeno je danas iz Taramaunt filma.
Novosadska publika imaće priliku da pogleda to ostvarenje koje stiže iz Dizni/Piksarovog studija sutra u bioskopu Arena Cineplex, dok je beogradska premijera zakazana za nedelju, 14. jun u bioskopu Cineplex Delta City uz prisustvo glumaca koji su podarili glasove likovima iz filma.
Smešteni u bazi, kontrolnom centru unutar uma 11-godišnje Rajli, pet emocija vredno rade, a predvodi ih optimista Radost sa misijom da devojčica bude srećna.
Emocija Strah se brine o bezbednosti, Bes se stara o tome da sve bude pošteno, a Gađenje je sprečava da se otruje – i fizički i društveno. Tuga nije tačno sigurna šta je njena uloga, mada nisu ni ostali.
Kad se Rajlina porodica preseli u strašni novi grad, emocije se bacaju na posao, spremne da joj pomognu da prevaziđe tu tešku promenu, ali kada se Radost i Tuga slučajno nađu u dalekim sferama Rajlinog uma, odnoseći i neke od važnih uspomena, Strah, Bes i Gađenje nevoljno će postati vođe.
„U mojoj glavi“ stiže na redovne repertoare domaćih bioskopa u četvrtak, 18. juna, a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

Povezana vest:  Deset Eni nagrada filmu Kako da dresirate svog zmaja