Porodicni dan Malci

Porodični dan u bioskopima Cineplexx uz Malce

Porodični dan u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza, UŠĆE Shopping Center i Delta City zakazan je za nedelju, 12. jul u periodu od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuju pokloni iznenađenja, kao i mnoštvo kreativnih radionica inspirisanih beskrajno simpatičnim žutim stvorenjima, za koje su se pobrinuli partneri događaja McDonalds, Dexy Co i Nestlé. Ne propustite priliku da uz nestašlukeKevina, Boba i Stjuarta uplovite u najlepšu filmsku avanturu ovog leta.
Priča o Malcima datira od početka vremena. Kao jednoćelijski žuti organizmi, razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić, prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.
Najmlađi posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“, a svi oni koji nas posete u periodu od 12 do 17 časova će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i animacijama, ali i da zahvaljujući face painting radionici postanu jedan od Malaca
Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „U mojoj glavi“ i „Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom“ sinhronizovani na srpski jezik.
Karte za Porodični dan i film u distribuciji Taramount filma se nalaze u prodaji, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Povezana vest:  „Miris kiše na Balkanu“ Ljubiše Samardžića otvara 46. Filmske susrete u Nišu