volonter slobodna-zona

POSTANI DEO SLOBODNE ZONE!

U susret jedanaestom izdanju Festivala angažovanog igranog i dokumentarnog filma Slobodna Zona raspisuje konkurs za volontere i volonterke u Beogradu.
Festival će se i ove godine održati u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a od 5. do 11. novembra na lokacijama Sava Centra, Kulturnog centra Beograda, Doma omladine Beograda i Kinoteke, dok će nam pomoć u pripremi Festivala biti potrebna već tokom meseca oktobra.
U zavisnosti od interesovanja, znanja i veština možeš nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

– u organizaciji festivala (učestvovanje u organizaciji glavnih i pratećih programa, priprema za otvaranje festivala, obavljanje tekućih zadataka u periodu pripreme, sređivanje arhive)
– u prevođenju (pisano i simultano sa srpskog na engleski i engleskog na srpski jezik, plus je poznavanje još nekog jezika – nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog)
– u promociji festivala (iskustvo u radu u promo timu, komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja i recenzija, deljenje promo materijala).
– u ažuriranju web stranice i društvenih mreža
– u foto i video dokumentaciji (fotografi, kamermani, montažeri).
– u službi za goste festivala (druženje sa gostima – rediteljima, producentima, glumcima te gostima i učesnicima Noćnih razgovora i Cross medije)
– na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima festivala u prostorima filmskih projekcija).

Povezana vest:  Nikol Kidman u romantičnoj komediji

Ukoliko imaš više od 18 godina, otvorena si i komunikativna osoba, govoriš engleski jezik, pratiš aktuelnosti iz sveta filmske i kulture uopšte, a u skladu sa svojim interesovanjima i željama – prijavi se na konkurs. Pošalji nam svoj CV i motivaciono pismo sa naznakom za koji segment realizacije od ponuđenih se prijavljuješ, najkasnije do petka, 18. septembra na e-mail adresu: [email protected] (Subject: Volontiranje na SZ) i postani deo tima Slobodne Zone. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervjue 23. i 24. septembra.
Mi ti za uzvrat nudimo dragoceno iskustvo kroz sve segmente pripreme i realizacije jednog festivala uz druženje i sticanje novih poznanstava, druženje sa gostima festivala, producentima, organizatorima drugih festival, besplatan ulazak na filmske projekcije i popratna dešavanja vezana uz festival, kao i sertifikat o volontiranju.
Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon Kulturnog centra Rex (traži Tamaru): 011/3284 534, ili nam piši na [email protected].

Povezana vest:  Kijanu Rivs nagovestio još dva Matriksa