EdSheeran Cineplexx

Premijera koncertnog filma najuspešnije muzičke zvezde današnjice, Eda Širana u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Pridružite se Edu Širanu na svetskoj premijeri spektakularnog koncertnog filma „Jumpers for Goalposts“ samo u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center 22. oktobra u 19 časova.
Jedan od najuspešnijih muzičara današnjice svoju karijeru započeo je 2005. godine, dok mu prvi maksi singl pod nazivom „No. 5 Collaborations Project“ izlazi nekoliko godina kasnije i privlači pažnju Eltona Džona i Džejmija Foksa. Iste godine potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Asylum Records i izdaje debitantski album pod nazivom „+“, sa kojeg se izdvajaju hitovi „A mum (The A Team)“ i „Lego House“. Godine 2013. komponovao je numeru „I see fire“ za drugi nastavak trilogije „Hobit – „Šumagova pustošenja“ gde svira skoro sve instrumente, a nominovan je i za Gremi nagradu za najboljeg umetnika u usponu.
„Jumpers for Goalposts“ donosi snimak Edovog koncerta za pamćenje, sa Vembli stadiona iz jula ove godine gde je pred 80.000 obožavaoca izveo neke od svojih najvećih hitova – „The A Team“, „Sing“, „Thinking Out Loud“, kao i duet sa Eltonom Džonom. Ovaj specijalni bioskopski događaj uključuje prenos sa crvenog tepiha sa premijere filma u Londonu, ekskluzivni uživo nastup Eda Širana, kao i sam koncertni film, a prikazuje se po prvi put u bioskopima širom sveta putem satelita. Film prikazuje i trenutke snimljene na turneji i iza scene, a njegovi najbliži će vam otkriti mnoge detalje iz Edovog života i karijere.

Povezana vest:  Rodžer Mur bi da igra negativca u filmu o Džejmsu Bondu

Najavni spot koncertnog filma možete pogledati OVDE!

Karte za ekskluzivnu projekciju spektakla „Jumpers for Goalposts“ su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.