StarWars1

„Star Wars: Epizoda 8“ stiže u decembru sledeće godine

Premijera filma „Star Wars: Epizoda 8“ pomerena je sa maja 2017. na decembar sledeće godine, saopštila je kompanija „Volt Dizni“.
„Dizni“ nije obrazložio svoju odluku, ali pojavile su se glasine da scenarista i reditelj Rajan Džonson, koji će zameniti Džej Džej Abramsa, prerađuje scenario, a sniamnje bi trebalo da počne sledećeg meseca u Londonu, prenosi AP.
Film „Star Wars: Buđenje sile“, koji se prikazuje u bioskopima pet sedmica, do sada je zaradio 861 milion u Americi i 1,88 milijardi u svetu.
Dok ne stigne novi deo popularne franšize, Geret Edvards će fanovima ponuditi spin-off na popularnu franšizu, film „Rogue One“, koji će biti na repertoaru bioskopa od 16. decembra ove godine.
Kao odgovor na najave novog filma „Star Wars“, Džejms Kameron planira da nastavak blokabastera „Avatar“ (20th Century Fox) publici predstavi za Božić sledeće godine
Premijera novog ostvarenja Stivena Spilberga „Ready Player One“ u produkciji kuće „Warner Bros“ zakazana je za 15. decembar sledeće godine, dok je „Dizni“ pomerio još jednu svoju uspešnu franšizu – „Pirati sa Kariba“ za 26. maj, kada se Džoni Dep vraća ulozi kapetana Džeka Sperou u filmu „Dead men tell no tales“.
Istovremeno studio „Sony Pictures“ je odložio svoja dva najveća filma za 28. jul sledeće godine. Reč je o sledećem „Spajdermenu“ reditelja Džona Vetsa u kome igra Tom Holand i rimejku filma „Džumandži“ Džejka Kasdana.

Povezana vest:  Stiven Sigal tužen zbog bespravnog hapšenja