Beton Mahala (1)Filmstreet uzbudljivo putovanje se nastavlja! U petak 24. juna u 20.30 časova Filmstreet donosi predstavu o kojoj priča ceo region – Beton Mahalu. Posetioci će moći da uživaju u pozorišnom komadu u režiji Branislava Trifunovića i Rifata Rifatovića, a po tekstu i u izvođenju mladih novopazarskih glumaca, na jednoj od najlepših lokacija u gradu na Kalemegdanu, iza Prirodnjačkog muzeja.

Predstava koja suštinski govori o ljubavi, zabranjena je u matičnom Novom Pazaru, dok se na gostovanjima u drugim gradovima tražila karta više. Filmstreet vam pruža priliku da pod zvezdanim nebom besplatno pogledate komad koji se bavi problemima današnjice. Brilijantna gluma mladih talenata izazivala je suze i emocije prilikom svakog izvođenja i otvorila mnoga društvena, politička i religijska pitanja.

Povezana vest:  Bredli Kuper: Hangover III će se snimati u Los Anđelesu

Filmstreet će uz podršku Strongbow sajdera tokom leta remiksovati prirodu sa gradom, uživanje sa druženjem, film sa pozorišnim predstavama obilazeći deset najlepših beogradskih lokacija. Ovogodišnji Filmstreet će doneti 30 filmskih klasika i čak tri pozorišne predstave, dok će prateći program sadržati puno zabave uz leškarenje na travi, krckanje kokica i osvežavajuće gutljaje penušavih sajdera.

Povezana vest:  "Ne znam kako joj polazi za rukom" od 16. septembra u SAD

Vidimo se u pozorištu na otvorenom!