Distributerska kuća „MegaKom film“, zajedno sa bioskopom „Sinepleks“, odlučila je da organizuje specijalnu projekciju filma „Frka na venčanju“ za ljude koji žive sami.

Projekcija će biti sutra, u bioskopu „Sinepleks“ u Tržnom centru „Ušće“ sa početkom u 18.10 časova, saopštio je distributer.

„Frka na venčanju“ je istinita priča o braći Majku i Dejvu, koji su poznati po tome što unište svako porodično okupljanje svojim neobuzdanim ponašanjem.

Povezana vest:  Kejt Blančet dobitnica priznanja za životno delo

Kako bi ih sprečili da unište sestrino venčanje na Havajima, njihovi roditelji zahtevaju od njih da povedu pratilje.

Tražeći izlaz iz novonastale situacije, braća postavljaju oglas na internet, koji postaje prava medijska senzacija.

Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima nikako ne žele da propuste devojke Alis i Tatjana koje se javljaju na oglas.

Povezana vest:  Američkom glumcu Džonu Sevidžu Zlatni pečat Kinoteke

Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali.

Film je inspirisan istinitom pričom. Sve je počelo oglasom na sajtu Craigslist, a braća su primila više od 1.000 prijava i ubrzo su privukli pažnju cele zemlje.

Za samo mesec dana otišli su na veliki broj sastanaka, ali ubrzo je postalo jasno da je njihov primarni cilj bio da se zabave.

Povezana vest:  Robert Patinson, Zak Efron, Čejs Kroford ili Kelan Luc – koga ćemo gledati u nastavku “Igara Gladi”?

Glavne uloge u filmu tumače Zek Efron, Ana Kendrik, Odri Plaza i Adam Davin, a film će na redovnom repertoaru bioskopa biti od 25. avgusta.