Džek Ričer se vratio! Nastavak filma iz 2012. godine sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi biće prikazan u okviru još jednog Men’s night događaja u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center u četvrtak, 27. oktobra, sa početkom u 20 časova.

Sve predstavnike jačeg pola očekuje na poklon primerak magazina Autobild uz svaku kupljenu ulaznicu, osveženje pred film uz čašicu Grant‘s viskija, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili brendovi Converse, DM drogerije, Master Time Wenger.

Povezana vest:  Depardje tvrdi da je napuštanje Francuske nesporazum

Džek Ričer (Tom Kruz) se vraća sa svojim specifičnim oblikom pravde u željno iščekivanom nastavku „Džek Ričer – Bez povratka“. Major Suzan Tarner (Kobi Smolders) predvodi Ričerovu staru istražnu jedinicu i uhapšena je zbog izdaje. Ričer će učiniti sve da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavere oko ubistva vojnika. Film je zasnovan na knjizi „Džek Ričer – Bez povratka“, 18. nastavku iz bestseler serijala Džek Ričer autora Lija Čajlda koji se prodao širom sveta u preko 100 miliona primeraka.

Povezana vest:  Nina Dobrev u vezi s bubnjarom Musea!

Samo na događaju Men’s night u bioskopima Cineplexx će pre početka projekcije filma DŽEK RIČER – BEZ POVRATKA biti prikazan exkluzivni klip sa scenama borbi u filmu JESEN SAMURAJA. Svi ljubitelji prave akcije imaće priliku te večeri da osete nalet adrenalina, vide vrhunske zahvate i pokrete koje do sada nisu viđeni u jednom domaćem filmu.

Povezana vest:  "Smrtonosno oružje 5" se neće snimati

Karte za Men’s night i projekciju filma „Džek Ričer – bez povratka“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Film se nalazi u distribuciji Taramount film distributerske kuće.