Još samo dva dana je ostalo do otvaranja najmodernijeg bioskopa Cineplexx BIG Beograd u okviru BIG FASHION šoping centra na Karaburmi. Ljubitelji filmova će nakon višemesečnih radova i investicije od preko 4 miliona €, uživati u elegantnom spoju tradicionalnog i modernog bioskopa urađenog prema visokim standardima kompanije Cineplexx.

Novi Cineplexx će biti prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora, zasnovanim na tehnologiji plavog lasera, koji će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

Povezana vest:  Dramatična transformacija glumca Džejka Džilenhola

Cineplexx BIG Beograd imaće osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostiraće se na površini od 3.000 m². Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale će biti u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom,udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene u kojima će parovi imati priliku da uživaju u omiljenom filmu.

Povezana vest:  Legion (2010)

Čast da otvori sezonu u novom bioskopu Cineplexx pripala je filmu „Paklene ulice 8„, nastavku popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi. Za sve ljubitelje ove franšize, biće organizovan specijalni program na dan otvaranja, sa atraktivnim „paklenim“, tjuniranim vozilima.

Cineplexx BIG Beograd ima ambiciju i želju da postane sinonim za pravi bioskopski doživljaj i da pruži komfor, kvalitet projekcije, zabavu i jedinstveno iskustvo u gledanju filma svim posetiocima bioskopa.

Povezana vest:  Drumski trkač: Entoni Bordejn svečano otvara 17. Slobodnu zonu!