Najnoviji, osmi nastavak voljene franšize „PAKLENE ULICE“, na samom početku prikazivanja, zaključno sa nedeljom, 23. aprilom, pogledalo je 51.581 gledalaca na teritoriji Srbije, Crne Gore i Kosova. Ovo otvaranje je po zaradi najbolje, uključujući sve domaće i strane filmove u ovoj godini.

Publika željna akcije, neverovatne brzine i nesvakidašnjih poduhvata u vožnji, ovog puta je dobila i veću dozu adrenalina nego što je očekivala. Komentari starih i novih fanova su odlični, i svi se slažu u tome da već sada sa nestrpljenjem iščekuju 9. nastavak ovog uspešnog serijala.

Povezana vest:  Novi hrvatski film na festivalu Cinema City

Ukoliko niste do sada pogledali ovaj akcioni hit, predlažemo da to učinite već danas u vašem omiljenom bioskopu.

U filmu „Paklene ulice 8″, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela. Pored Šarliz Teron, u serijalu se po prvi put pojavljuju Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Povezana vest:  Kontroverze oko previše "bele" Eme Stoun u "Alohi"

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Povezana vest:  Preminuo glumac Marko Nikolić

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni… i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.