Holivudski glumac Bred Pit izjavio je da je sam sebi napravio haos u životu, ali da je u poslednjih šest meseci prestao da pije, a počeo da posećuje terapeuta.

Pit je o svom predstojećem razvodu od Anđeline Džoli i o svom odnosu s decom po prvi put progovorio u intervjuu za magazin GQ Stajl.

Džoli je podnela zahtev za razvod braka u septembru, nekoliko dana pošto se pojavila vest da je Pit bio nasilan prema njihovom petnaestogodišnjem sinu. Vlasti koje su istraživale taj inicident koji se dogodio u avionu, oslobodile su Pita optužbi.

Povezana vest:  Film "Zulender 2" od 11. februara u bioskopima

Pedesettrogodišnji glumac je rekao da se sa Andželinom Džoli dogovorio da će „zajedno raditi“ na sporazumu o starateljstvu nad njihovo šestoro dece jer je veoma „uznemirujuće za decu da se porodica iznenada rasturi“. Po njegovim rečima, on i njegova supruga su odlučni i da na sudu ne bude ružnih scena.

„Ja to odbijam. Srećom moja partnerka se slaže. Naš fokus je da svi iz ovoga izađemo jači i bolji ljudi – nema drugog ishoda“, rekao je Pit u emocijama nabijenom intervjuu.

Povezana vest:  Aflek odustao od dva rediteljska projekta

Pit je kazao da je razilazak bolan proces, ali da ne želi da „mrzi“ Andželinu Džoli, jer smatra da su mržnja u takvim prilikama i toliko često viđena borba za „uništenje“ bivšeg partenra“ traćenje vremena.

„Prvi poriv je da pokušate da vetu sačuvate. I onda imate kliše: Ako nekoga voliš, oslobodi ga. Sada znam šta to znači, jer osećam. Znači ljubav bez vlasništva. Znači da ne očekujete ništa zauzvrat“, rekao je Pit.

Povezana vest:  Za susret sa Robertom Patinsonom 80.000 dolara