Iluminejšn i Univerzal Pikčers su svojim blokbasterom Grozan ja svetskoj publici podarili super-zlikovca Grua i njegove Malce. Nakon što je postao otac siročićima Margo, Edit i Agnes, što je prvobitno bio deo plana da ukrade Mesec, Gru je na kraju odustao od života kriminalca i od super – zloće postao super – ćale.

U filmu Grozan ja 2, Gru je regrutovan u Ligu protiv zlikovaca (AVL), gde je svoje veštine bivšeg zlikovca stavio u službu pravde, kako bi se pobedili najgori od najgorih. Gru nije nikako očekivao da je bilo kakva romansa pred njim, ali se ipak strasno zaljubio u svoju partnerku, super – špijunku Lusi. Na zadovoljstvo svojih ćerki, koje su oduvek želele mamu, konačno je i zaprosio Lusi.

Povezana vest:  Novak Đoković gledao "MONTEVIDEO, VIDIMO SE!"

U filmu Malci, iz 2015. godine (priča koja prethodi dešavanjima u franšizi Grozan ja) saznali smo odakle potiču ljupka, žuta stvorenja i videli smo kako je potraga za zlim vođom Kevina, Stjuarta i Boba dovela do toga da se udruže sa mladim  Gruom. Ovaj nestašan trio će se vratiti u filmu Malci 2, u julu 2020.

Ovog leta u filmu Grozan ja 3, Gru i njegova nova supruga Lusi nikako ne mogu da stanu na put poslednjem u nizu zlikovaca koji su pretnja celom čovečanstvu. Radi se o bivšoj dečijoj TV zvezdi, sada liku opsednutom osamdesetim godinama, po imenu Baltazar Bret, koji je otpušten u toj dekadi, a sada je rešen da se osveti Holivudu. Rezultat uvodnog okršaja je poniženje i otpuštanje Grua i Lusi od strane novog šefa u AVL. Malci se nadaju da će Gru iskoristiti ovu priliku da se vrati životu kriminalca, ali kada im Gru jasno stavi do znanja da je završio karijeru zlikovca, Malci ga napuštaju i odlaze svojim putem. Malac Mel, koji je predvodio pobunu protiv Grua, postaje njihov novi vođa. U međuvremenu, Džeri i Dejv, Malci koji su slučajno bili odsutni, ostaju uz Grua i njegovu porodicu do kraja priče.

Povezana vest:  Pogledajte trejler za Biberov film!

Naši omiljeni Malci se vraćaju i u McDonald’s restorane. Od 30. juna u svim McDonald’s restoranima u Srbiji uz Happy Meal obrok možete da izaberete jednu od deset unikatnih i izuzetno zanimljivih igračaka koje su  inspirisane likovima iz filma „Grozan ja 3“.

Sakupite svoju žutu armiju Malaca i uživajte u satima dobre zabave zajedno sa vašim roditeljima, batama, sekama i drugarima.

Povezana vest:  Marvelov "Kapetan Amerika" od 28. jula u bioskopima

Film GROZAN JA 3 u naše bioskope stiže pretpremijerno 24. juna i to u 2D i 3D tehnici, a na radost mnogih biće prikazivan i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji. Reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović, a sjajni glumci pozajmili su glasove našim omiljenim likovima: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Predrag Ejdus, Milica Matejić, Mina Nenadović, Vuk Bulatović, Milena Živanović.

U originalnoj verziji likove su oživeli Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Nev Scharrel, Steve Coogan, Jenny Slate i Julie Andrews.

Na redovni repertoar naših bioskopa animirani film GROZAN JA 3 stiže 29. juna.