Žilijet Binoš je jedna od najnagrađivanijih glumica na svetu. Njena karijera je veoma raznolika, pa ćemo je, posle teških dramskih uloga, uskoro videti u komediji „Otkačene trudnice“, u režiji Noemi Saglio, koja stiže u domaće bioskope 17. avgusta.

„Ovaj projekat sam prihvatila bez razmišljanja upravo zbog tog aspekta nespojivosti koji se pojavio kad sam se sastala s Noemi Saglio i Kamil Kotin,“ izjavila je poznata glumica, dodajući da nije očekivala da dobije poziv da snimi jednu pravu francusku komediju.

Povezana vest:  Cineplexx bioskopi proslavljaju rođendan i poklanjaju specijalnu cenu ulaznice od 200 dinara

„Priznajem da me je privukla ideja da glumim adolescentkinju, jer mislim da nikad nisam uistinu imala vremena za to, u duhu sam brzo odrasla, jer sam stekla osećanje odgovornosti, ponela me je strast prema pozorištu, i nisam imala vremena za gubljenje,“ istakla je Binoš.

Urnebesna komedija „Otkačene trudnice“ donosi nam priču o majci i ćerki koje u isto vreme ostanu u drugom stanju. Kamil Kotin se našla u ulozi ćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Žilijet Binoš), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put.

Povezana vest:  Neprijatelj naroda najbolji na Beldoksu

Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti, što priču čini još zanimljivijom. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, večita tinejdžerka, bezbrižna i drska, ima drugačiji stil života i sistem vrednosti. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu!

Povezana vest:  Četvrti Šrek otvara festival Trajbeka

Ova komedija će zasmejavati domaću publiku od 17. avgusta u bioskopima širom Srbije.