Akcija „Ja volim domaći film“, opravdala je svoj naziv jer je u dva bioskopa, beogradskom Roda Cineplex i novosadskom Arena Cineplex svoju ljubav prema domaćem filmu potvrdilo više hiljada gledalaca. U punim salama, po ceni ulaznice od samo sto dinara, gledaoci u ova dva bioskopa, u dva grada, bili su u prilici da na bis pogledaju domaća ostvarenja: Biser Bojane, Kozje uši, Zona Zamfirova 2, Pored mene, Jesen samuraja, Igla ispod praga, Dnevnik mašinovođe, Na mlečnom putu, Santa Maria della Salute i Vojna akademija 3 – Novi početak.

Povezana vest:  Glumici Emili Votson priznanje festivala u San Sebastijanu

Akcija je sa uspehom sprovedena i u čak sedam gradova Srbije – Smederevu, Požarevcu, Smremskoj Mitrovici, Aleksincu, Zrenjaninu, Pančevu i Lazarevcu putem mreže Mobil 3D Cinema.

 „Na ovaj način pripremili smo se za sezonu novih domaćih naslova koji obećavaju. Fantastična posećenost ove akcije samo je još jedan dokaz da se publika vratila u bioskope i da je domaći film jedna od najgledanijih kategorija kod nas“,  izjavio je Zoran Cvetanović, vlasnik distrubuterske kuće „Art Vista“ koja je sprovela ovu uspešnu akciju.

Povezana vest:  Dejvid Linč piše autobiografiju