Počela je prodaja karata za premijeru filma PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA koja će biti održana u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, 17. januara 2018. Za projekciju u Sava Centru, karte su dostupne putem prodajne mreže Eventima, preko sajta: http://www.eventim.rs/rs/ i na blagajni Sava Centra, a za projekciju u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, na samoj blagajni bioskopa.

Povezana vest:  Loren Bekol, holivudska legenda

Obezbedite već sada vaše karte za veliku premijeru!

Nakon premijere, od 18. januara film PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA prikazivaće se u svim bioskopima u Srbiji i Crnoj Gori, dok će stanovnici Bosne i Hercegovine moći da ga pogledaju od 25. januara. 2018.

Nova sjajna komedija poznatog reditelja Milorada Milinkovića („Mrtav Ladan“, „Čitulja za Eskobara“) prikazuje život i razne dogodovštine i spletke koje proživljava najveći rijaliti mag na ovim prostorima, koga igra fantastični Gordan Kičić. Milorad Milinković, pored režije potpisuje i scenario filmaPATULJCI SA NASLOVNIH STRANA, a briljantnu glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović,Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi kako mladi i perspektivni, tako i iskusni i poznati domaći glumci. Producent filma je Peđa Bajčetić, produkcijska kuća „Bombona Production“, dok je ko-produkcija i distribucija izvršena u saradnji sa kompanijama „Livada Produkcija“ i „Taramount Film“.

Povezana vest:  Prijavi se na konkurs sa filmom do 3 minuta na temu "Najkraći dan"

Direktor fotografije je Dimitrije Joković, scenograf Aleksandar Veljanović, a kostimograf Dragana Lađevac. Film je podržao i potpomogao „Filmski Centar Srbije“, a realizacija nove hit komedije takođe ne bi bila moguća bez pomoći partnera, kompanija: Cineplexx, Minaqua i Fox televizori.