Provedite praznike i hladne, zimske dane u toplim salama bioskopa Cineplexx uz najaktuelnije filmove. Budite deo specijalnih događaja i premijera u vašem omiljenom bioskopu i podelite sa voljenim osobama magiju gledanja sedme umetnosti na velikom platnu.

Od prvog dana prikazivanja, dugoiščekivani nastavak „Star Wars: Poslednji Džedaji“ u potpunosti dominira bioskopskim blagajnama i predstavlja naslov koji obavezno treba pogledati u bioskopu. Na premijerama Stormtruperi su preplavili bioskope Cineplexx, zajedno sa Star Wars fanovima, dok je najpopularniji hor u Srbiji, Viva Vox ekskluzivno u bioskopu Cineplexx Delta City po prvi put uživo izveo numere iz ove čuvene franšize.

 Maštate da po hladnom vremenu među prvima obiđete džunglu i osetite pravi „Džumandži“ doživljaj? Onda se sigurno vidimo na svečanoj premijerifilma „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ sutra, 26. decembra u 20 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Povezana vest:  Poetski recital „Branko Miljković: Pohvala svetu“ reditelja Slobodana Šijana na Jutjub kanalu Filmskog centra Srbije

 Najmlađi posetioci bioskopa, ali sa njima i oni malo stariji, mogu da uživaju u pustolovinama neodoljivog bika „Ferdinanda“ i novogodišnjim dečijim filmovima „Deda Mraz i kompanija“ i „Meda Pedington 2“.

Ne propustite najnovije putovanje čarobnim tunelima jedne drugačije zemlje koja nam premijerno dolazi iz Dizni i Piksar univerzuma ove srede, 27. decembra u 18:30 časova uz film „Koko“. Karte za premijeru filma su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, požurite da obezbedite svoje mesto u sali. Film „Koko“ će se naći pretpremijerno na repertoaru bioskopa Cineplexx širom Srbije od 28. decembra, dok sve mališane 13. januara očekuje još jedan praznik za decu – Cineplexx Porodični dan.

Povezana vest:  "VEČE STRAHA" U KOMBANK DVORANI UZ HOROR OSTVARENJE "PRIZIVANJE ZLA: ĐAVO ME JE NATERAO"

 Sve ljubitelje mjuzikla ovog četvrtak, 28. decembra obradovaće premijera „Veličanstvenog šoumena“ u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa fenomenalnim Hju Džekmenom u glavnoj ulozi. Ovaj film će se ujedno od tog dana naći i na repertoaru svih ostalih bioskopa Cineplexx.

 Ukoliko želite da uživate u ruskoj priči o herojstvu, ne propustite da premijerno pogledate film „Legenda o kolovratu“, 4. januara u 20 časova. Specijalni gost premijere u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti Ilja Malakov, glavni glumac iz filma, kome predviđaju epski uspeh i preti da postane najgledaniji film ruske kinematografije.

Povezana vest:  Penelopa Kruz od danas snima u Sarajevu

Sve ljubitelje domaćih filmova očekuje i srpska komedija „Patuljci sa naslovnih strana“, koja nam stiže premijerno 17. januara u 20:45 časovaMilorad Milinković, pored režije potpisuje i scenario filma, a briljantnu glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović.

 Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“ i to premijerno u sredu 7. februara 2018. godine od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx.

 O aktuelnim i predstojećem filmskim naslovima, kao i o svim pogodnostima u bioskopima Cineplexx, možete se informisati i putem sajta: www.cineplexx.rs.