Film „Izvan granica realnosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas.

Svečana premijera filma, uz prisustvo Miloša Bikovića i reditelja Aleksandra Boguslavskog, zakazana je za 2. maj u 20h u Kombank dvorani, nakon čega će biti održana i projekcija u 21h u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte za svečanu premijeru u Kombank dvorani su od danas u prodaji preko prodajnih mreža Eventim i DD Tickets. Takođe, karte za projekciju u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center mogu se kupiti od danas na blagajni bioskopa.

Povezana vest:  Sutra počinje Pančevo Film Festival

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Za ulogu pljačkaša kazina sa natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles-Italija. Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Povezana vest:  Srpska manjinska koprodukcija u glavnom takmičarskom programu Berlinskog filmskog festivala 2019.

Nakon premijernog prikazivanja, film „Izvan granica realnosti“ će se naći na repertoarima bioskopa širom Srbije od 3. maja.