Ljubitelji Marvelovog filmskog univerzuma imaće jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu „Osvetnici-Rat beskraja“ 3D na specijalnom, prvom Comic night događaju u bioskopima Cineplexx, u četvrtak 26. aprila od 20 časova. Karte za ovaj filmski spektakl uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa.

Jedinstveno veče namenjeno istinskim ljubiteljima superheroja, upotpuniće kostimirani domaćini, kao i izdavačka kućaČarobna knjiga koja će troje najsrećnijih u svim bioskopima nagraditi najnovijim izdanjem luksuznog stripa „Rat beskraja“. Svi gosti Comic night događaja, na poklon će dobiti specijalni poster sa likom nekog od junaka filma, a Marvelovi Osvetnici „lično“ će najvatrenije fanove obradovati jedinstvenim bedževima sa motivima filma.

Povezana vest:  Sandra Bulok u ženskoj verziji "Ocean's 11"

Devetnaesti po redu film Marvelovog sveta, okuplja do sada najveći broj super junaka na velikom platnu ujedinjenih u borbi protiv neverovatnog negativca Tanosa. Najambicioznija adaptacija stripa do sada, već obara rekorde na blagajnama.

Robert Dauni Džunior i njegov Ironman predvode likove koje igraju Kris Hemsvort kao TorKris Evans u uloziKapetana Amerika,  Skarlet Johanson kao Crna udovicaBenedikt Kamberbač kao Doktor StrejndžTom Holand kaoSpajdermen i Pol Rad u ulozi Antmana. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.

Povezana vest:  OSKAR 2016, Spisak glavnih dobitnika Oskara

Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti najveći broj likova Marvelovog filmskog univerzuma.