Tom Hardi je Edi Brok, fotoreporter kojem se život promeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom koji se, u ovoj najnovijoj bioskopskoj najavi, po prvi put pojavljuje a, jedino što možemo reći – strašniji je nego što smo mislili.

Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo da vidimo na velikim platnima. Nakon ostalih klasičnih superjunaka ove jeseni naš junak nam uteruje strah u kosti. Inače, Venom je obožavaocima super junaka do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spajdermenu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine imaćemo priliku da vidimo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zla krije veliki junak.

Povezana vest:  "U MOJOJ GLAVI "PREMIJERNO NA KANSKOM FESTIVALU

Kada lik Edia Broka u svojm novinarskom istraživanju postaje domaćin vanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Vanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada neko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati da li trebate da ga se bojite ili će da vas spasi.
Osim Tom Hardija, glumačku ekipu čini i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga dok će za celokupnu filmsku akciju biti zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

Povezana vest:  "DUFF – DEŽURNA NEUGLEDNA DRUGARICA" OD 2. APRILA U BIOSKOPIMA

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Dejvida Mišelinija, umetnika Toda MekFarlana i Majk Zeka. Venom je vanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovek kako bi preživio, ali zauzvrat čovek dobija neverovatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak.

Povezana vest:  Pogledajte sinhronizovan trejler za Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata

Tanka je nekad granica između junaka i negativca, a ta granica  zove se Venom.