Town.Pogledajte intervju sa ekipom filma „Grad lopova“

 

Dag Mekrej (Ben Aflek) je kriminalac, koji se ne kaje zbog svojih dela. On je vođa grupe okorelih pljačkaša banaka, koji se ponose time što mogu da ukradu šta požele i prođu nekažnjeno. Kako nema ništa što bi ga obavezivalo, Dag se nikada nije plašio da li će izgubiti nekoga ko mu je blizak. Ali, sve se menja prilikom poslednje pljačke, kada kao taoca uzimaju menadžera banke, Keri Kisi (Rebeka Hol). Iako su je pustili nepovređenu, Keri je svesna da pjačkaši znaju njeno ime i gde živi. Ali kada se susretne sa šarmantnim Dagom, ona se oslobađa tenzije, ne znajući da je to isti čovek, koji je samo par dana ranije uzeo za taoca. Privlačnost na prvi pogled polako se pretvara u romansu, koja ih oboje može uvesti u nevolju. U moguću opasnost po život.

Povezana vest:  Ćićolina u Beogradu: Film 'Kuma od skandala' nije o porno zvezdi

Pored Ben Afleka, koji je i reditelj filma, glavne uloge tumače  Džeremi Rener, Rebeka Hol, Kris Kuper, Džon Hem, Blejk Lajvli.

Film „Grad lopova“ premijerno će biti predstavljen publici na ovogodišnjoj L’Oreal Paris Cinemaniji, 31. oktobra, a po završetku ovog filmskog festivala film će se naći i na redovnom bioskopskom repertoaru.

 

Grad lopova – mini specijal

Povezana vest:  Lea Mišel: Ešton Kutčer se super ljubi

 

 

Intervju Ben Aflek
Intervju Blejk Lajvil
Intervju Dzeremi Rener
Intervju Džon Hem