devilHolivudski film Đavo sa Bojanom Novaković u Beogradu

 

Američki parapsihološki triler „Đavo“, u kojem jednu od glavnih uloga tumači srpska glumica Bojana Novaković, počeće da se prikazuje u beogradskim bioskopima od 4. novembra, saopštila je danas distributerska kuća „Taramaunt“.

Film, koji je režirao Džon Ekid Daudl (John Erick Dowdle) govori o petoro neznanaca iz Filadelfije koji se zajedno zaglave u liftu jedne poslovne zgrade.

Povezana vest:  Majkl Daglas se raduje novoj ulozi

Međutim, kada se odglave, ispostavlja se da ništa nije slučajno, i svako od njih će se suočiti sa svojim tajnama i gresima.

Pošto jednom po jednom počnu da se dešavaju užasne stvari, oni sem međusobno optužuju, sve dok ne shvate da je jedan od njih – Đavo, lično.

Pored Bojane Novaković u filmu igraju Kris Mesina (Ćris Mešina), Logan Maršal-Grin (Logan Marshall-Green), Džefri Arend (Geoffrey), Dženi O’Hara (Jenny), Bokim Vudbajn (Bokeem Woodbine) i Džejkob Vargas (Jacob Vargas), dok je scenario napisao Brajan Nelson (Brian).

Povezana vest:  Film Igre gladi dobiće nastavak Lov na vatru

Bojana Novaković je karijeru počela u Australiji, da bi postala zapažena u Holivudu nakon što je igrala sa Melom Gibsonom u trileru „The Edge Of Darkneš“.

Trenutno je aktuelna kao devojka vođe skinheda u domaćem filmskom hitu „Šišanje“ Stevana Filipovića.